Γιατρέ μου η ΚΑΡΔΙΑ μου! ΔΕΙΤΕ τον ΚΟΥΚΛΟ γιατρό που μοιράζει εγκεφαλικά στο Instagram

Ο Νίκος Πετράκης είναι νέος, κούκλος, Κρητικός, γιατρός και έχει καταφέρει να τινάξει στον αέρα το Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο νεαρός γιατρός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον Καλιφορνέζο κτηνίατρο, ο οποίος επίσης έχει γίνει θέμα στα διεθνή ΜΜΕ, διότι και γλυκό πρόσωπο έχει και κοιλιακούς φέτες, τους οποίους φροντίζει να τους επιδεικνύει τακτικά στους διαδικτυακούς του φίλους.

Όπως αναφέρει το Flashnews, o… doctor, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, παράλληλα όμως ακολουθώντας το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» έχει φροντίσει εκτός από το πνεύμα και το σώμα, κάνοντας αρκετή γυμναστική και συγκεκριμένα crossfit.

Γιατρέ μου η ΚΑΡΔΙΑ μου! ΔΕΙΤΕ τον ΚΟΥΚΛΟ γιατρό που μοιράζει εγκεφαλικά στο Instagram - Εικόνα1

Γιατρέ μου η ΚΑΡΔΙΑ μου! ΔΕΙΤΕ τον ΚΟΥΚΛΟ γιατρό που μοιράζει εγκεφαλικά στο Instagram - Εικόνα2

O Νίκος Πετράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, εργάζεται όμως ως ειδικευόμενος γιατρός στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο «Αγία Ελένη» στην Αθήνα.

Φυσικά τα κολακευτικά σχόλια και τα like στις καυτές του φωτογραφίες πέφτουν βροχή, ενώ δεν θα μας φανεί περίεργο αν μετά από τη διαφήμιση στα κάλλη του, αρχίσουν να σχηματίζονται ουρές έξω από το νοσοκομείο από κοpίτσια και κυρίες με… καρδιολογικά προβλήματα, που θα θέλουν μόνον εκείνον για να τις εξετάσει.

Γιατρέ μου η ΚΑΡΔΙΑ μου! ΔΕΙΤΕ τον ΚΟΥΚΛΟ γιατρό που μοιράζει εγκεφαλικά στο Instagram - Εικόνα3

Γιατρέ μου η ΚΑΡΔΙΑ μου! ΔΕΙΤΕ τον ΚΟΥΚΛΟ γιατρό που μοιράζει εγκεφαλικά στο Instagram - Εικόνα4

Γιατρέ μου η ΚΑΡΔΙΑ μου! ΔΕΙΤΕ τον ΚΟΥΚΛΟ γιατρό που μοιράζει εγκεφαλικά στο Instagram - Εικόνα5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ