7 Απίστευτες Δυνατότητες που έχουν τα Smartphones αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν Γνώριζε μέχρι σήμερα. Την 3η Αξίζει να την Δοκιμάσετε!

Όλα τα Android smartphone έχουν μια λειτουργία που πολλοί χρήστες για κάποιο λόγο δεν δίνουν σημασία. Η λειτουργία Face Unlock είναι πολύ πιο αξιόπιστη από τον απλό κωδικό με χαρακτήρες. Για να ενεργοποιήσετε την ανίχνευση του προσώπου του ιδιοκτήτη του τηλεφώνου, δείτε την καρτέλα «Ασφάλεια» στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στη συνέχεια «Κλείδωμα» και επιλέξτε την επιθυμητή λειτουργία.

Δημιουργήστε ολόγραμμα

7 Απίστευτες Δυνατότητες που έχουν τα Smartphones αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν Γνώριζε μέχρι σήμερα. Την 3η Αξίζει να την Δοκιμάσετε! - Εικόνα5

Δεν είναι μαγεία, με απλές κινήσεις μπορείτε να φτιάξετε ένα ολόγραμμα με το κινητό σας.

Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κινητού σας

7 Απίστευτες Δυνατότητες που έχουν τα Smartphones αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν Γνώριζε μέχρι σήμερα. Την 3η Αξίζει να την Δοκιμάσετε! - Εικόνα6

Είναι φυσιολογικό ότι την πάροδο του χρόνου οι θύρες του τηλεφώνου σας λερώνονται και βουλώνουν. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι αυτή είναι  μία από τις βασικές αιτίες βλάβης της συσκευής. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε μια στοιχειώδη μέθοδο καθαρισμού: απλά φέρτε σε επαφή τις θύρες με μια άδεια ιατρική σύριγγα και πιέστε. Η δύναμη της ροής του αέρα θα απομακρύνει τη παραμικρή σκόνη ή σκουπιδάκι.

ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ