13 Διάσημοι που Όταν Μάθαμε την Πραγματική τους Ηλικία Μείναμε με το Στόμα Ανοιχτό!

Κατά καιρούς όλους μας πιάνει μια μικρή περιέργεια για την ζωή διάφορων διάσημων προσώπων και ειδικά, όταν το θέμα αφορά την ηλικία τους.

Οι παρακάτω διάσημοι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι θα σας εκπλήξουν με την πραγματική τους ηλικία. Κάποια από αυτούς έχουν σίγουρα πολύ καλά γονίδια, ενώ κάποιοι άλλοι οφείλουν την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στην πλαστική χειρουργική. Όπως και να έχει όλοι τους μοιάζουν πολύ ωραίοι και γοητευτικοί.

Gwen Stefani

13 Διάσημοι που Όταν Μάθαμε την Πραγματική τους Ηλικία Μείναμε με το Στόμα Ανοιχτό! - Εικόνα0

Τραγουδίστρια του συγκροτήματος No Doubt και μητέρα 3 παιδιών, η Gwen Stefani είναι 46 ετών. Μπορεί να μην της φαίνεται καθόλου, αλλά είναι.

Salma Hayek

13 Διάσημοι που Όταν Μάθαμε την Πραγματική τους Ηλικία Μείναμε με το Στόμα Ανοιχτό! - Εικόνα1

Αν σας εξέπληξε η ηλικία της Gwen Stefani, τότε ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε ακόμα περισσότερο με την ηλικία της Salma Hayek, που είναι 50 ετών!

Alysson Hannigan

13 Διάσημοι που Όταν Μάθαμε την Πραγματική τους Ηλικία Μείναμε με το Στόμα Ανοιχτό! - Εικόνα2

Την αγαπήσαμε την δεκαετία του 90, όταν εμφανίστηκε στην σειρά “Buffy the vampire slayer.” Αργότερα, την απολαύσαμε στην σειρά “How i met your mother.” Είστε έτοιμοι; Η αγαπημένη Lilypad είναι τώρα 42 ετών!

Jennifer Aniston

13 Διάσημοι που Όταν Μάθαμε την Πραγματική τους Ηλικία Μείναμε με το Στόμα Ανοιχτό! - Εικόνα3

Η Jennifer είναι σαν να έχει κάνει συμβόλαιο με τον διάβολο. Δεν εξηγείται διαφορετικά, ότι είναι 47 ετών και φαίνεται να μην έχει αλλάξει καθόλου από τότε που την γνωρίσαμε.

Jim Parsons

13 Διάσημοι που Όταν Μάθαμε την Πραγματική τους Ηλικία Μείναμε με το Στόμα Ανοιχτό! - Εικόνα4

O Jim Parsons υποδύεται πολύ επιτυχημένα τον φυσικό Sheldon Cooper στην σειρά “The big bang theory.” Μπορεί να φαίνεται σαν τριαντάρης, αλλά στην πραγματικότητα είναι 43 ετών. Μπορείτε να το πιστέψετε;

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ