42 φωτογραφίες που δείχνουν την απίστευτη δύναμη που χρειάζεται για να γεννήσει μια γυναίκα

Σκέψεις

Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, η γέννα είναι κάτι δύσκολο. Είναι δύσκολη για τη μητέρα που τη χτυπά η μία σύσπαση μετά την άλλη, που προσπαθεί να …

πάρει αναπνοή, δύσκολη για τη μητέρα που κρατιέται καθώς περιμένει την επισκληρίδιο, για τη μητέρα που προσεύχεται σιωπηλά από μέσα της καθώς περιμένει κάτω από τα φώτα του χειρουργείου να ξεκινήσει η καισαρική της και είναι δύσκολη για τη μαμά που προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη καθώς φέρνει το προωράκι της στον κόσμο…

Και όμως η δύναμη που βρίσκουν όλες αυτές οι γυναίκες τις στιγμές του τοκετού τους, τότε που είναι πιο ευάλωτες από ποτέ, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

Εδώ 42 ταλαντούχοι φωτογράφοι τοκετών μοιράζονται μαζί μας στιγμές που απαθανάτισαν και δείχνουν ακριβώς αυτή την απίστευτη δύναμη γυναικών κατά τη διάρκεια του τοκετού τους!

1

43 φωτογραφίες που δείχνουν την απίστευτη δύναμη που χρειάζεται για να γεννήσει μια γυναίκα - Εικόνα1

Πολλές φορές η δύναμη έρχεται σε ζευγάρια. Αυτές οι φίλες -δυο φορές τις πέρασαν για αδερφές από το προσωπικό του νοσοκομείου- ήταν σιωπηλά συνδεδεμένες καθώς αυτή η μανούλα έφερνε στο κόσμο το μωρό της μετά από μια προηγούμενη απώλεια…

2

43 φωτογραφίες που δείχνουν την απίστευτη δύναμη που χρειάζεται για να γεννήσει μια γυναίκα - Εικόνα2

Ένιωσα τόσο μεγάλη σύνδεση με αυτή τη μαμά καθώς τραβούσα αυτή τη φωτογραφία. Πίστευα ότι όποια γυναίκα στον κόσμο τη δει θα σκεφτεί «Ναι, ήμουν και εγώ σε εκείνη τη θέση. Κράτα γερά!»

3

43 φωτογραφίες που δείχνουν την απίστευτη δύναμη που χρειάζεται για να γεννήσει μια γυναίκα - Εικόνα3

Αυτή η μαμά ήταν σε φάση τοκετού για πολλές μέρες, αλλά δεν έχασε ποτέ την αντοχή, τη θετικότητα και το χιούμορ της. Ξέρω πως θα χρησιμοποιήσει την δύναμη που πήρε από τον τοκετό της στα χρόνια που θα έρθουν καθώς θα εξερευνά τη μητρότητα και όλα της τα εμπόδια.

4

43 φωτογραφίες που δείχνουν την απίστευτη δύναμη που χρειάζεται για να γεννήσει μια γυναίκα - Εικόνα4

Αυτή η μαμά δούλεψε σκληρά για να γεννήσει το μωρό της στο νερό, με τον πατέρα και τη μαία να είναι εκεί για να τη στηρίζουν.

 

5

43 φωτογραφίες που δείχνουν την απίστευτη δύναμη που χρειάζεται για να γεννήσει μια γυναίκα - Εικόνα6

Αυτή η μαμά δέχεται ένα ήσυχο, υποστηρικτικό άγγιγμα από το γιο της κατά τη διάρκεια μιας σύσπασης.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ