Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016;

 

Ναι, κάθε χρονιά έχει τον οδηγό ομορφιάς της, τα dos και τα dont’s, όπως πέρυσι ας πούμε το styling μας ήταν σαφώς επηρεασμένο από τα 90s . Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει λόγος να αλλάζουμε κάθε σεζόν ολοκληρωτικά το στυλ μας βάσει των trends, αλλά κάθε χρονιά έχει τάσεις στην ομορφιά που θα σε εμπνεύσουν να διαφοροποιήσεις λίγο την κλασική σου ρουτίνα περιποίησης.

Οι παρακάτω τάσεις αφορούν το 2017 και κάποιες ήδη τις αγαπάμε (ΝΑΙ, στο φυσικό μακιγιάζ, κάτω το contouring) και κάποιες δυσκολευόμαστε να τις χωνέψουμε (μα γυαλιστερά κραγιόν; Ε ΟΧΙ).

1. Φυσικά φρύδια αντί για ζωγραφισμένα φρύδια

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα1

Αν ποτέ δεν σου μένει χρόνος να ζωγραφίσεις τα φρύδια σου, έχουμε καλά νέα για ΄σένα. Τα φυσικά φρύδια είναι ξανά στην μόδα. Ξέχνα τα ζωγραφισμένα, τονισμένα φρύδια και τις θεραπείες που έκανες το 2016. Τα φυσικά και τα ατημέλητα φρύδια θα κλέψουν την παράσταση φέτος.

2. Μεγάλες και τονισμένες βλεφαρίδες αντί για φυσικές βλεφαρίδες

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα2

Το 2017 φαίνεται θα είναι περίεργο έτος. Τα φυσικά φρύδια φαίνεται θα είναι στη μόδα αλλά όχι και οι φυσικές βλεφαρίδες. Αντί αυτά θα είναι σημαντικό να έχεις μεγάλες, τονισμένες βλεφαρίδες που θα σε κάνουν να μοιάζεις όπως ακριβώς οι κούκλες. Να είσαι προετοιμασμένη γιατί φαίνεται θα χρειαστείς περισσότερη μάσκαρα, θεραπεία για τις βλεφαρίδες ή ψεύτικες βλεφαρίδες.

3. Φωτεινές σκιές και φωτεινή γραμμή eye liner αντί για παστέλ τόνους

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα3

Το 2016 χρησιμοποιούσες παστέλ τόνους και απαλές, μπεζ σκιές για ένα φυσικό μακιγιάζ. Το φυσικό μακιγιάζ όμως που ήταν στην μόδα για πολλά χρόνια μετατρέπεται σε κάτι διαφορετικό. Ξέχνα το λοιπόν, γιατί το 2017 θα κυριαρχήσουν τα πολύχρωμα και φωτεινά eyeliner, μολύβια και σκιές.

4. Φυσικός τόνος και χρώμα προσώπου αντί για contouring

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα4

Σου έχουμε καλά νέα για εσένα που δεν έχεις πιάσει την τέχνη του contouring. Το 2017 αλλάζει τα δεδομένα που ήξερες στο χρώμα του προσώπου και η τάση της μόδας απαιτεί φυσικό τόνο και αποχρώσεις χωρίς πολλές στρώσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ