25 ασυνήθιστα πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες στους άντρες

Ο καθένας έχει τις δικές του προσωπικές και παράξενες προτιμήσεις. Μερικές φορές, οι άνθρωποι έλκονται από ορισμένα χαρακτηριστικά ή μέρη του σώματος που δεν θα μπορούσαμε καν να φανταστούμε. Αλλά αυτό δεν είναι που μας κάνει ανθρώπους- ο καθένας είναι διαφορετικός. Η ιδέα μιας γυναίκας για τον ιδανικό άντρα μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από την άποψη μιας άλλης.

Από ότι φαίνεται, όμως, υπάρχουν πολλές γυναίκες που τους αρέσουν τα ίδια περίεργα πράγματα στους άντρες. Από το τριχωτό στή8ος μέχρι τις φλέβες που πετάγονται στα χέρια και τα γκρίζα μαλλιά, δείτε παρακάτω τα 25 πιο ασυνήθιστα πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι γυναίκες στους άντρες.

1.Οι φλέβες που πετάγονται στα χέρια.

Όχι μόνο είναι ωραίες, αλλά είναι και δείγμα καλής υγείας, καθώς αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο με πολύ γυμναστική.

25 ασυνήθιστα πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες στους άντρες - Εικόνα0

2.Πυκνά φρύδια, που αναδεικνύουν τα μάτια του.

25 ασυνήθιστα πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες στους άντρες - Εικόνα1

3.Φακίδες.

Πολλοί άνθρωποι που έχουν φακίδες έχουν την ανασφάλεια, ότι δεν είναι ωραίες, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και αυτό ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες.

25 ασυνήθιστα πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες στους άντρες - Εικόνα2

4.Μερικά παραπάνω κιλά.

Αν και οι γυμνασμένοι κοιλιακοί φαίνονται ωραίοι, οι γυναίκες λατρεύουν την λίγη κοιλιά στον άντρα, γνωστή και ως “μαξιλαράκι του έpωτα.”

25 ασυνήθιστα πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες στους άντρες - Εικόνα3

5.Τρίχες στο πρόσωπο.

Στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν τα μούσια και οι άντρες το ξέρουν ήδη. Αλλά υπάρχουν και αυτές οι απεριποίητες τρίχες στο πρόσωπο που δείχνουν μια στάση “είμαι πολύ απασχολημένος για να ασχολούμαι με τρίχες” που τους κάνει ακόμα πιο ελκυστικούς.

25 ασυνήθιστα πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες στους άντρες - Εικόνα4

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ