Μαύρα Στίγματα ΤΕΛΟΣ: Με ΑΥΤΑ τα 10 Φυσικά Συστατικά θα τα εξαφανίσετε, μια για Πάντα!

Οι τακτικές επισκέψεις στον αισθητικό και η καθημερινή φροντίδα θα κάνουν το δέρμα του προσώπου σας καθαρό και όμορφο.

Βρήκαμε μερικά φυσικά υλικά που υπάρχουν στα περισσότερα σπίτια, που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα.

Λεμόνι + μέλι + ζάχαρη

Μαύρα Στίγματα ΤΕΛΟΣ: Με ΑΥΤΑ τα 10 Φυσικά Συστατικά θα τα εξαφανίσετε, μια για Πάντα! - Εικόνα0

Κόβουμε στη μέση το λεμόνι, βάζουμε στο μισό κομμένο λεμόνι μέλι για να καλύψει όλη την κομμένη επιφάνεια και πασπαλίζουμε λίγη ζάχαρη. Είναι ένα φυσικό απολεπιστικό και το εφαρμόζουμε κατευθείαν πάνω στο πρόσωπό μας. Αρκεί μία φορά εβδομαδιαίως.

Βαζελίνη + πλαστική μεμβράνη

Μαύρα Στίγματα ΤΕΛΟΣ: Με ΑΥΤΑ τα 10 Φυσικά Συστατικά θα τα εξαφανίσετε, μια για Πάντα! - Εικόνα1

Εφαρμόζουμε αυτή τη μέθοδο αμέσως μετά από ένα ντους, όταν οι υδρατμοί έχουν ανοίξει τους πόρους μας. Εφαρμόστε ένα στρώμα βαζελίνης στις προβληματικές περιοχές που θέλετε να καθαρίσετε. Τοποθετήστε από πάνω πλαστική μεμβράνη και μια ζεστή πετσέτα. Κρατήστε το όσο υπάρχει ζέστη. Με ένα μαντηλάκι καθαρισμού απομακρύνουμε τα υπολείμματα της βαζελίνης και πιέστε απαλά με τα δάχτυλά σας τα μαύρα στίγματα. Σκουπίστε το δέρμα με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με λοσιόν. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 1-2 φορές το μήνα.

Λάδι καρύδας + αιθέρια έλαια

Μαύρα Στίγματα ΤΕΛΟΣ: Με ΑΥΤΑ τα 10 Φυσικά Συστατικά θα τα εξαφανίσετε, μια για Πάντα! - Εικόνα2

Σε 1/4 του φλιτζανιού ζεστάνετε ελαφρά (περίπου 10 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων) λάδι καρύδας, 10 σταγόνες από αιθέρια έλαια λεμονιού, λεβάντας, tea tree και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη μάζα. Απλώστε σε ένα κομμάτι βαμβάκι και χρησιμοποιήστε το ως λοσιόν μετά από κάθε πλύσιμο προσώπου. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου σε σφραγισμένο βάζο.

Κανέλα + αλεύρι βρώμης

Μαύρα Στίγματα ΤΕΛΟΣ: Με ΑΥΤΑ τα 10 Φυσικά Συστατικά θα τα εξαφανίσετε, μια για Πάντα! - Εικόνα3

Ανακατέψτε για 1 κ.σ. αλεύρι βρώμης και ίση ποσότητα κανέλα σε σκόνη. Προσθέστε λίγο ζεστό νερό και ανακατέψτε καλά. Η συνοχή του μίγματος θα πρέπει να είναι μια πολύ παχιά κρέμα. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας εφαρμόστε στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για περίπου 1 λεπτό. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό. Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα όχι παραπάνω από 2 φορές το μήνα.

Ενεργός άνθρακας + πράσινος άργιλος

Μαύρα Στίγματα ΤΕΛΟΣ: Με ΑΥΤΑ τα 10 Φυσικά Συστατικά θα τα εξαφανίσετε, μια για Πάντα! - Εικόνα4

Αναμειγνύουμε 1/2 κ.γ. ενεργό άνθρακα σε σκόνη, 1 κ.γ. πράσινο άργιλο και 1/2 κ.γ. ζεστό νερό. Ανακατέψτε καλά μέχρι η μάσκα να μην έχει σβώλους. Με ένα σφουγγαράκι ή ένα βουρτσάκι εφαρμόστε στο πρόσωπο. Κρατήστε μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει και ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό. Θα έχετε εξαιρετικό αποτέλεσμα εφαρμόζοντας 1-2 φορές την εβδομάδα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ