14 Μεγάλες Αλήθειες, που δεν Μάθαμε ΠΟΤΕ για τις Διάσημες Ταινίες της Disney.

Όλοι αγαπούν τα κινούμενα σχέδια της Disney, και πως όχι άλλωστε; Είναι τόσο καλόκαρδα και μαγικά, μας κάνουν να νιώθουμε υπέροχα όταν τα βλέπουμε. Ωστόσο, όχι όλοι παρατηρούν τις ασυνήθιστες λεπτομέρειες της υπόθεσης και των αγαπημένων μας χαρακτήρων…

τουλάχιστον με την πρώτη ματιά.

Σας παρουσιάζουμε μερικές άγνωστες λεπτομέρειες που έχουν συμπεριλάβει οι δημιουργοί, για όσους είναι παρατηρητικοί θεατές.

1. Από όλες τις πριγκίπισσες της Disney, μόνο η Ραπουνζέλ έχει πράσινα μάτια. 14 Μεγάλες Αλήθειες, που δεν Μάθαμε ΠΟΤΕ για τις Διάσημες Ταινίες της Disney. - Εικόνα1 Οι περισσότερες πριγκίπισσες έχουν γαλάζια ή καστανά μάτια, και μόνο η Ραπουνζέλ έχει ανοιχτά πράσινα μάτια.

2. Το Τέρας από την Ωραία και το Τέρας έχει χαρακτηριστικά από 7 διαφορετικά ζώα. 14 Μεγάλες Αλήθειες, που δεν Μάθαμε ΠΟΤΕ για τις Διάσημες Ταινίες της Disney. - Εικόνα2 Οι καλλιτέχνες επεξεργάζονταν τη μορφή του Τέρατος για πολύ καιρό. Στο τέλος, αποφάσισαν να του δώσουν χαρακτηριστικά από 6 διαφορετικά ζώα, ενώ τα μπλε του μάτια τα κράτησε από τον πρίγκηπα, που είχε μεταμορφωθεί.

3. Η ηθοποιός Alyssa Milano ήταν το αρχικό μοντέλο για την Άριελ. 14 Μεγάλες Αλήθειες, που δεν Μάθαμε ΠΟΤΕ για τις Διάσημες Ταινίες της Disney. - Εικόνα3 Η Alyssa Milano ήταν το μοντέλο πάνω στο οποίο βασίστηκε η μορφή της Άριελ. Η ηθοποιός τότε ήταν μόλις 11 ετών και αργότερα έγινε διάσημη για το ρόλο της ως Φοίβη στη σειρά Charmed. Επιπλέον, κάποια χαρακτηριστικά του χαρακτήρα της, αλλά και η συμπεριφορά της αποδόθηκαν στην Άριελ.

4. Ο Eeyore το γαϊδουράκι και ο Optimus Prime από τους Transformers μιλούν με την ίδια φωνή. 14 Μεγάλες Αλήθειες, που δεν Μάθαμε ΠΟΤΕ για τις Διάσημες Ταινίες της Disney. - Εικόνα4 Ο Peter Cullen χάρισε τη φωνή του και στους δύο χαρακτήρες, τον γάιδαρο από Winnie το Αρκουδάκι, και ο Optimus Prime, το ρομπότ από τις ταινίες Transformers.

5. Τα όρνεα από το Βιβλίο της Ζούγκλας βασίστηκαν στους Beatles.

14 Μεγάλες Αλήθειες, που δεν Μάθαμε ΠΟΤΕ για τις Διάσημες Ταινίες της Disney. - Εικόνα5 Ο μάνατζερ του θρυλικού συγκροτήματος συμφώνησε να δώσουν τις φωνές τους σε αυτούς τους χαρακτήρες, αλλά ο John Lennon αρνήθηκε για όλο το συγκρότημα. Ωστόσο, τα όρνεα έχουν τις παρόμοιες μορφές με τα μέλη των Beatles.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ