ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Το έπαθλο του «Survival» του «Ε», θα Είναι…

Το αντίπαλο δέος του Survivor ετοιμάζει το «Ε» και αν ισχύσουν όλα όσα ακούγονται για το έπαθλο, θα είναι εντυπωσιακό. Όμως, οι χρήστες του twitter είναι δύσπιστοι.

Αμέσως μετά το τέλος του Survivor, έσκασε η… βόμβα ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα δούμε από το κανάλι του Περιστερίου ένα νέο παιχνίδι επιβίωσης, το οποίο ελπίζει πως θα είναι το αντίπαλον δέος του επιτυχημένου ριάλιτι, το οποίο θα ονομάζεται Survival secrets.

Το Survival θα βγει στον αέρα όχι από κάποιο εξωτικό νησί, αλλά από κάποιο μέρος της Ελλάδας (διαβάστε παρακάτω).

Και απ’ ότι φαίνεται το (μοναδικό μάλλον) κοινό σημείο με το Survivor θα είναι η ομάδα των διασήμων, η οποία θα αγωνίζεται ενάντια σε ομάδα αντίστοιχη των μαχητών, η οποία θα απαρτίζεται από ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Δείτε το τρέιλερ.

Για τη θέση του παρουσιαστή, αρχικά ακούστηκε το όνομα του Κώστα Σόμμερ, δεδομένου ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό και τα extreme sports.

Ωστόσο, η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να σου πω» του «Ε» έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το παιχνίδι επιβίωσης, δίνοντας νέα ονόματα για τους επικρατέστερους παρουσιαστές όπως Πέτρος Κωστόπουλος, Μίλτος Μακρίδης και Ηλίας Ψινάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα, μέσα στο καλοκαίρι, σε ελληνικό έδαφος, που μάλλον θα είναι τα Λιχαδονήσια στη Βόρεια Εύβοια ή το Πρασονήσι στο νοτιότερο άκρο της Ρόδου ή το ακατοίκητο νησάκι Αλιμιά μεταξύ Ρόδου και Χάλκης ή η Κουρούτα Ηλείας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Το έπαθλο του «Survival» του «Ε», θα Είναι… - Εικόνα0 Το έπαθλο

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το έπαθλο θα ξεπεράσει κατά πολύ το αντίστοιχο του Survivor αφού θα φτάσει τα 250.000 ευρώ! Δηλαδή ενδέχεται να είναι υπερδιπλάσιο σε σχέση με το Survivor, όπου ο νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος κέρδισε 100.000 ευρώ.

Στο twitter έχει αρχίσει ήδη ένα πανηγύρι με τους χρήστες να μην πιστεύουν ότι θα δοθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό από το συγκεκριμένο κανάλι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Το έπαθλο του «Survival» του «Ε», θα Είναι… - Εικόνα1

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Το έπαθλο του «Survival» του «Ε», θα Είναι… - Εικόνα2

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Το έπαθλο του «Survival» του «Ε», θα Είναι… - Εικόνα3

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ