Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σέξι «καμικάζι» του Instagram

Advertisement

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για την 40χρονη Ρωσίδα Olga Pronina, η οποία έγινε διάσημη μέσα από ακροβατικές πόζες της στο Instagram πάνω σε μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.

Η λατρεία της για τις μηχανές όμως της στοίχισε την ίδια της τη ζωή, όταν, σύμφωνα με την Mirror, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της, προσέκρουσε σε φράχτη και κόπηκε στα δύο, σύμφωνα με τη ρωσική αστυνομία.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σέξι «καμικάζι» του Instagram - Εικόνα 1Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σέξι «καμικάζι» του Instagram - Εικόνα 2

Η Pronina που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Monika9422» είχε περισσότερους από 160.000 followers στο Instagram κι αυτό χάρη στις φωτογραφίες της όπου έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σέξι «καμικάζι» του Instagram - Εικόνα 3 Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σέξι «καμικάζι» του Instagram - Εικόνα 4Συχνά αναρτούσε βίντεο οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα την BMW S1000RR της φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Όπως η ίδια έγραφε στο διαδίκτυο η αγάπη της για τις μηχανές ήταν τέτοια που «έκανε τα μάτια της να λάμπουν».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν γύριζε ένα ακόμη επικίνδυνο βίντεο με ακροβατικά πάνω στη μοτοσικλέτα κι αν αυτό ήταν η αιτία του δυστυχήματος.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σέξι «καμικάζι» του Instagram - Εικόνα 5 Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σέξι «καμικάζι» του Instagram - Εικόνα 6 Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σέξι «καμικάζι» του Instagram - Εικόνα 7 Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σέξι «καμικάζι» του Instagram - Εικόνα 8


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ