Εφηβη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν την παντρεύουν με 50άρη

Μόνο θλίψη προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από την Τσετσενία, όπου η 17χρονη Kheda Goilabiyeva εξαναγκάστηκε να παντρευτεί τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερό της και αρχηγό της Αστυνομίας Nazhud Guchigov.

Ο 47χρονος Guchigov ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Τσετσένου ηγέτη Ραζμάν Καντίροφ απείλησε την ίδια τη 17χρονη, αλλά και την οικογένειά της πως αν δεν συναινούσαν σε αυτόν τον γάμο θα την απήγαγε με «δυσάρεστες συνέπειες» για όλους.

Μάλιστα, ο 47χρονος είναι ήδη μία φορά παντρεμένος και έχει έναν γιο κοντά στην ηλικία της Kheda, ενώ παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια νεότερή του χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα. Σημειώνεται ότι στην Τσετσενία, η συντριπτική πλειοψηφία είναι ακραίοι μουσουλμάνοι.

Στον γάμο της, τον οποίο παρακολούθησε και ο Καντίροφ, η Goilabiyeva δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη θλίψη της, ενώ πολλές φορές χρειάστηκε να σκουπίσει τα μάτια της όχι από τη συγκίνηση, αλλά από απελπισία. Μάλιστα, κατά την τελετή χρειάστηκε να ερωτηθεί τρεις φορές έως ότου να απαντήσει απρόθυμα καταφατικά για το αν επιθυμεί να παντρευτεί τον 47χρονο.

Ο Καντίροφ ο οποίος διοικεί την Τσετσενία με σιδηρά πυγμή από τότε που διορίστηκε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν το 2007, δέχθηκε σωρεία επικρίσεων για την ευλογία του σε αυτό τον γάμο, που είναι έκδηλη παραβίαση του ρωσικού νόμου κατά της πολυγαμίας. Ο πρόεδρος της Τσετσενίας απαντώντας στις κατηγορίες που τον ήθελαν να καλύπτει τον Guchigov στις απειλές του ενάντια στην κοπέλα και την οικογένειά της, απάντησε στο Instagram ότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι ψέματα και πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά.

Η τελετή-φιάσκο προκάλεσε την οργή στη Ρωσία, η οποία τροφοδοτήθηκε ακόμη περισσότερο από τις δηλώσεις του επιτρόπου για τα δικαιώματα του παιδιού Pavel Astakhov, ο οποίος υπεραμύνθηκε του γάμου, λέγοντας ότι οι Καυκάσιες πρέπει να παντρεύονται νωρίς γιατί γεμίζουν με ρυτίδες από τα 27. Η θύελλα που προκάλεσαν οι απίστευτες δηλώσεις του, τον ανάγκασαν να ζητήσει αργότερα συγνώμη.

Σε απάντηση όλων αυτών, οι νεαρές γυναίκες από τον Καύκασο ποστάρουν selfies στο Instagram με το hashtag #WrinkledWomanν (γυναίκα με ρυτίδες) στις οποίες παίρνουν συγκεκριμένες εκφράσεις για να σχηματίζονται ρυτίδες. Οι περισσότερες φυσικά συνοδεύονται και με σαρκαστικά σχόλια για τον ανεκδιήγητο Astakhov. Οι γυναίκες που ξεκίνησαν αυτή τη… ρυτιδωμένη εκστρατεία στα social media είναι η γνωστή Ρωσίδα ακτιβίστρια Μπέλα Ραποπόρτ και η Τόνια Σαμσόνοβα, διάσημη δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Η Φωνή της Μόσχας».

Εφηβη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την παντρεύουν με 50άρη - Εικόνα 2

Εφηβη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την παντρεύουν με 50άρη - Εικόνα 3

Η θλιμμένη νύφη δεν θέλει καν να κοιτάξει τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο γαμπρό ο οποίος στέκεται δίπλα της

Εφηβη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την παντρεύουν με 50άρη - Εικόνα 4

Εφηβη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την παντρεύουν με 50άρη - Εικόνα 5

Με δυσκολία συγκρατεί τα δάρκυα της απελπισίας

Εφηβη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την παντρεύουν με 50άρη - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ