14χρονος στην Ινδονησία «γεννάει» αυγά και οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά

Τα χέρια ψηλά έχουν σηκώσει οι επιστήμονες στην Ινδονησία με την περίπτωση ενός 14χρονου που γεννά… αυγά. Οι γιατροί ψάχνουν να βρουν με ποιον τρόπο συμβαίνει αυτό, χωρίς να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να καταλήξουν σε κάποια πρώτη εκτίμηση.

Ο 14χρονος πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Ακμάλ Ρουσλί, ο οποίος μεταφέρθηκε την Τρίτη στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά. Όταν οι γιατροί του έκαναν τον απαραίτητο υπέρηχο, διαπίστωσαν πως μέσα στην κοιλιά του 14χρονου αγοpιού, υπήρχαν δύο… αυγά κότας.

14χρονος στην Ινδονησία «γεννάει» αυγά και οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά - Εικόνα 2

Τον ρώτησαν αν τα κατάπιε και το αρνήθηκε. Οι γιατροί τον πίστεψαν, καθώς τα αυγά ήταν ολόκληρα στην κοιλιά του. Τελικά, οι γιατροί αφαίρεσαν με επέμβαση τα δύο αυγά από την κοιλιά του 14χρονου, ωστόσο, ο πατέρας του τους ενημέρωσε πως όταν το παιδί ήταν 12 ετών είχε μεταφερθεί με έντονους πόνους και πρήξιμο στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπήρχαν 18 αυγά μέσα στην κοιλιά του, αλλά και στο έντερο. Σε εκείνη την περίπτωση, τα αυγά αφαιρέθηκαν από το παιδί μέσω του πpωκτού και του χορηγήθηκε ειδική αγωγή.

14χρονος στην Ινδονησία «γεννάει» αυγά και οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά - Εικόνα 3

14χρονος στην Ινδονησία «γεννάει» αυγά και οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά - Εικόνα 4

«Η αρχική μας υποψία ήταν ότι τα αυγά σκοπίμως εισήχθησαν μέσω του πpωκτού στο εσωτερικό του σώματος του παιδιού. Στις εξετάσεις που κάναμε, ωστόσο, δεν διαπιστώσαμε κάτι τέτοιο. Είναι παράδοξο. Τα αυγά κότας δεν είναι δυνατόν να σχηματιστούν μέσα στο ανθρώπινο σώμα και στο πεπτικό σύστημα», δήλωσε ένας από τους θεράποντες ιατρούς του παιδιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

14χρονος στην Ινδονησία «γεννάει» αυγά και οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά - Εικόνα 5

14χρονος στην Ινδονησία «γεννάει» αυγά και οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά - Εικόνα 6

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ