Ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συνόδευσε νεαρή παραολυμπιονίκη στην πασαρέλα για τα ΑΜΕΑ

Συνοδεύοντας την παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση Φαίδρα Μαρκίδη, ο νεαρός Νικόλας απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο όμορφος είναι κάτω από τα φώτα, καθώς και την ευαισθησία την οποία έχει, αφού η 3η επίδειξη μόδας ΑμεΑ, στην οποία έλαβε μέρος, πέρασε και πάλι το μήνυμα: «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι».

Ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συνόδευσε νεαρή παραολυμπιονίκη στην πασαρέλα για τα ΑΜΕΑ - Εικόνα 2

Τη Δευτέρα τη νύχτα ο 17χρονος γιος του Ανδρέα και της Μαίρης Μπάρκουλη συγκέντρωσε τα φλας επάνω του στο κλειστό γήπεδο της Αργυρούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με παρουσιάστρια την Αννα Τσιάλτα και διοργανώτρια τη Μις Ελλάς 1988 Σύλβια Αντώναρου, η οποία στο παρελθόν -λόγω μια σπάνιας νόσου- καθηλώθηκε για έναν χρόνο σε αναπηρικό καρότσι, βιώνοντας έτσι τις δυσκολίες των ΑμεΑ.

Συνοδεύοντας τη Φαίδρα παραολυμπιονικη με πολλά μετάλλια από το εξωτερικό

Posted by Μαιρη Μπαρκουλη on Tuesday, 15 May 2018

Ο Νικόλας φόρεσε μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα, ενώ στη μέση του ήταν τυλιγμένο ένα μαντίλι αντί για ζώνη. Το look του επιμελήθηκε ο οίκος Τρανούλη και, όπως μάθαμε, όλα τα ρούχα του ράφτηκαν πάνω του.

Ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συνόδευσε νεαρή παραολυμπιονίκη στην πασαρέλα για τα ΑΜΕΑ - Εικόνα 3

Το στερνοπούλι του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη περπάτησε στην πασαρέλα με άνεση και χειροκροτήθηκε θερμά από όλους τους παρευρισκομένους. Περιττό να πούμε ότι η μητέρα του τον παρακολουθούσε με περηφάνια αλλά και μεγάλη συγκίνηση. «Το γήπεδο ασφυκτιούσε από κόσμο και η συγκίνηση χτύπησε κόκκινο. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε να συμμετάσχει και ο Νικόλας σε αυτό το μοναδικό γεγονός» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη λίγο αργότερα.

Σχεδιαστές

Στην επίδειξη, όπου δημιουργίες τους παρουσίασαν και οι σχεδιαστές μόδας Ολγα Καραβαρβέρη και Μάικ Νικολάτος, συμμετείχαν παραολυμπιονίκες και ολυμπιονίκες, ανάμεσά τους ο αρσιβαρίστας Παύλος Μάμαλος και η αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν και του άλματος εις μήκος Πηγή Δεβετζή, καθώς και παλιά μοντέλα που έχουν γράψει ιστορία στις πασαρέλες, όπως η Τζένη Οικονόμου.

Posted by Μαιρη Μπαρκουλη on Tuesday, 15 May 2018

Από την χθεσινή τριτη επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ. Το γήπεδο ασφυκτιουσε από κόσμο και η συγκίνηση χτύπησε κόκκινο. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε να συμμετάσχει και ο Νικόλας σε αυτό το μοναδικό γεγονός

Posted by Μαιρη Μπαρκουλη on Tuesday, 15 May 2018

Πανελλήνια επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ!

Posted by nevronas.gr on Monday, 14 May 2018

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ