Ο Γιάννης Αγγελάκας μας συστήνει τη νέα του μπάντα

Αγγελάκας

Με μια μουσική παράσταση που θα δοθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο «Fix Factory of Sound» στη Θεσσαλονίκη, ο έλληνας τραγουδοποιός θα μας παρουσιάσει τη νέα του μπάντα.

Τα 50κοστά «Δημήτρια» θα ρίξουν την αυλαία των φετινών τους εκδηλώσεων με τον πλέον επιδραστικό καλλιτέχνη του ελληνόφωνου ροκ των τριών τελευταίων δεκαετιών.

Ο Γιάννης Αγγελάκας, με την καινούργια του μπάντα που αποτελείται από τους: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα, Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και James Wylie στο σαξόφωνο, θα ξαναβγεί από το φθινόπωρο στον δρόμο για συναυλίες, με τραγούδια από όλες τις φάσεις τής μέχρι τώρα διαδρομής του (προσωπικούς δίσκους, Τρύπες, διασκευές ρεμπέτικων, κ.ά.) και με καινούργιο υλικό από τον δίσκο, που θα ηχογραφεί με τους μουσικούς καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.

Μετά τη συναυλία, θα ακολουθήσει το πάρτι λήξης των 50κοστών  Δημητρίων, οπού όλοι μαζί –  καλλιτέχνες, κοινό, εθελοντές – θα διασκεδάσουν με γνωστούς δισκοθέτες έως το πρωί.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και τα εισιτήρια ξεκινούν από 10 ευρώ.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ