Ξεχάστε το six pack: Η νέα μόδα θέλει τον άνδρα με κοιλιά [εικόνες]

Κοιλιακοί

Ξεχάστε τους κοιλιακούς φέτες, τις μεγάλες πλάτες και τα φουσκωμένα μπράτσα που βλέπατε μέχρι στιγμής στο Instagram. Η νέα μόδα επιβάλλει κανονικά σώματα και αποθεώνει την κοιλίτσα.

Θραύση κάνει στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο λογαριασμός College Dad Bods, ο οποίος παρουσιάζει φυσιολογικούς άνδρες να ποζάρουν με αυτοπεποίθηση στον φακό.

Δεν είναι ούτε οι φουσκωμένοι ούτε αυτοί που έχουν κάνει κοιλιά από τις πολλές μπύρες. Είναι άνδρες της διπλανής πόρτας που θέλουν να δείξουν πως στα social media δεν έχουν μόνο θέση τα ηλιοκαμένα, δεμένα από την πολύωρη γυμναστική σώματα.

Ξεχάστε το six pack: Η νέα μόδα θέλει τον άνδρα με κοιλιά [εικόνες] - Εικόνα

Πολλές είναι, εξάλλου, οι γυναίκες που λατρεύουν αυτό τον τύπο άνδρα, τονίζοντας πως δεν τους αρέσει να αγκαλιάζουν μια πέτρα!

«Είμαστε αρκετά ανασφαλείς με το σώμα μας», αναφέρει η 19χρονη Mackenzie και συνεχίζει: «Δεν χρειαζόμαστε τον τέλεια γραμμωμένο τύπο να κάθεται δίπλα και να μας κάνει να νιώθουμε χειρότερα».

Ξεχάστε το six pack: Η νέα μόδα θέλει τον άνδρα με κοιλιά [εικόνες] - Εικόνα1

Αν και πολλές φωτογραφίες συνοδεύονται από λεζάντες, που αστειεύονται με τους άνδρες της φωτογραφίας, τα περισσότερα σχόλια είναι άκρως κολακευτικά.

Τα περισσότερα posts είναι από νεαρά άτομα που βρίσκονται είτε στην παραλία είτε σε πάρτι και συνήθως είναι χωρίς τις μπλούζες τους.

Ξεχάστε το six pack: Η νέα μόδα θέλει τον άνδρα με κοιλιά [εικόνες] - Εικόνα2

Ξεχάστε το six pack: Η νέα μόδα θέλει τον άνδρα με κοιλιά [εικόνες] - Εικόνα3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άνδρεςκοιλιάγυμνασμένοιCollege Dad Bodsinstagram
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ