Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει.

Είναι η πιο χαρούμενη στιγμή στη ζωή της Lacey. Θα γίνει επιτέλους αυτό που πάντα ονειρευόταν να γίνει, να είναι σε θέση δηλαδή να βοηθάει αυτούς που το έχουν ανάγκη. Αλλά σε λιγότερο από 4 μήνες, ένας άντρας θα προσπαθήσει να της κλέψει όλα όσα ονειρεύτηκε ποτέ.

Εκείνη τη στιγμή, ένας συμμαθητής της έκανε ένα από τα πιο συγκινητικά πράγματα που έχω δει.

Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα1 Η Lacey Scroggins είναι η κόρη ενός Πάστορα από το Sutherlin του Oregon, και μία κλασσική έφηβη. Της αρέσει το ποδόσφαιρο, να βλέπει ταινίες και να πηγαίνει εκκλησία. Περνάει πολύ χρόνο με το άλογό της, τον Tucker, τον οποίο υιοθέτησε όταν ήταν ακόμα πουλάρι.

Σήμερα, μόνο και μόνο από τα μάτια της, μπορείτε να καταλάβετε πόσο υπερήφανη είναι με το πόσο μεγάλωσε το αγαπημένο της άλογο. Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα2 Στην Lacey αρέσει πολύ να βοηθάει άλλους ανθρώπους που το χρειάζονται. Δουλεύει εθελοντικά σε ένα κοντινό κέντρο και βοηθάει ηλικιωμένους, προσπαθώντας να φέρει χαρά σε αυτούς που έχουν ξεχαστεί από τις οικογένειές τους. Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα3 H Lacey ;έχει μεγάλα σχέδια: θέλει να μπει στο πρόγραμμα για νοσηλεύτριες και τελικά να γίνει χειρούργος. Το όνειρό της είναι να σώζει ζωές ανθρώπων. Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα4 Αλλά μία μέρα στο κολέγιο κάτι τρομακτικό συνέβη. Κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος, άκουσαν ξαφνικά έναν δυνατό θόρυβο. Λίγο αργότερα, πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει ή να καταλάβει τι είχε συμβεί, ένας συμμαθητής τους ο Chris Harper-Mercer εισβάλει στην αίθουσα και πυροβολεί δύο φορές στο ταβάνι.

Ο καθηγητής κατέρρευσε αμέσως και ο Harper-Mercer γύρισε το όπλο του στους μαθητές. Ξεκίνησε να πυροβολεί. Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα5 Η Lacey έπεσε κάτω και δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Ο μαθητής με το όπλο αρχίζει και ρωτάει έναν έναν τους μαθητές για το αν είναι Χριστιανοί, σκοτώνοντας όσους έλεγαν ναι. Οι μαθητές είναι τρομοκρατημένοι.

Ξαφνικά, η Lacey ακούει έναν δυνατό θόρυβο ακριβώς δίπλα της. Αμέσως κατάλαβε ότι ήταν ένας από τους συμμαθητές της, ο Treven Anspach, είχε πυροβοληθεί.Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα6 Είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένη και δεν μπορεί να συνεχίσει την περιγραφή η Lacey. Ο πατέρας της μας λέει με δικά του λόγια:

«Ένιωσε το βάρος του σώματός του. Άνοιξε τα μάτια και τον είδε ξαπλωμένο πάνω της. Είδε αίμα να τρέχει κάτω από τα χέρια της και άκουσε έναν παράξενο ήχο να βγαίνει από το λαιμό του καθώς αυτός προσπαθούσε να την πλησιάσει για να την σκεπάσει.» Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα7 Ο πατέρας της συνεχίζει: ”Και εκείνη τη στιγμή, ένιωσε τον δολοφόνο από πάνω της να λέει, “Σήκω πάνω.’»

Πάγωσε. Ο δολοφόνος ρώτησε έναν άλλο, «Πέθανε;» εννοώντας την Lacey.

Ο άλλος απάντησε, «Δεν ξέρω.»

Πήγε λίγο πιο δίπλα και πυροβόλησε κάποιον άλλο.

«Το αίμα αυτού του παιδιού, του Treven, έσωσε τη ζωή της κόρης μου,» λέει ο Scroggins. Θα είναι για πάντα ο ήρωάς της, λέει ο Πάστορας.

Γιατί χωρίς αυτόν και την προσπάθειά του να σώσει τη Lacey, αυτή δεν θα ζούσε τώρα.Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα8 Ο πατέρας της Lacey μίλησε με την μητέρα του Treven στο τηλέφωνο μόλις έμαθε τι είχε κάνει για την κόρη του. Η μητέρα του Treven είχε μόνο ένα πράγμα να του πει:

» Θέλω να αγαπάς την κόρη σου, να την κρατάς, να την φιλάς κάθε μέρας της ζωής σου. Κάθε φορά που θα αγκαλιάζεις την κόρη σου, θα αγκαλιάζω και εγώ τον γιο μου.» Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα9 Εν τω μεταξύ, η Lacey έχει προσπαθήσει πολύ να επιστρέψει στην κανονική ζωή της. Αυτό το σαββατοκύριακο, η μητέρα και η αδερφή της, την πήγαν για να φτιάξει τα νύχια της.

Και έκανε το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο: πέρασε χρόνο με αυτούς που αγαπάει . Προσπαθεί να ζήσει και να τιμήσει την μνήμη του Treven. Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα10 Και η Lacey θα συνεχίσει να ζει. Θα συνεχίσει τις σπουδές της. Και όλα αυτά χάρη στην ανιδιοτελή πράξη του συμμαθητή της εκείνη τη μέρα. Μαθητής εισβάλει με καραμπίνα στη τάξη και αρχίζει να πυροβολεί τους συμμαθητές του. Δείτε πώς έζησε τον εφιάλτη μία από τις μαθήτριες. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει. - Εικόνα11 Καθώς όλη η χώρα πενθεί για τα παιδιά που χάθηκαν, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ακόμα και στις πιο σκοτεινές μέρες, η ανθρωπότητα βρίσκει τρόπο να τα καταφέρει.

Και αυτό φαίνεται και από τις πράξεις του Treven, ενός παιδιού που έσωσε τη ζωή αυτού του πανέμορφου κοριτσιού, έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να βοηθάει άλλους.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ