Ποια ζώδια δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους;

Ζώδια

Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί αν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας; Κάθε ζώδιο όμως αντιδρά διαφορετικά και δεν είναι εύκολο για όλους να κάνουν υποχωρήσεις για να σώσουν την σχέση τους. Ας δούμε λοιπόν πως αντιδρά το κάθε ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ

Μην παρακαλέσεις και μην πέσεις στα πόδια του, προκειμένου να είστε πάλι μαζί! Αντίθετα, πλησίασε τον Κριό με καθαρά φιλική διάθεση και μην του επιτρέψεις να καταλάβει τις προθέσεις σου. Θέλει το χρόνο του μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι του λείπεις ερωτικά, μόνο μέσα από την απουσία σου μπορεί να κινηθεί προς εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να θεωρεί πως όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλά, όμως εσύ παραμέρισε τον εγωισμό σου και μίλησέ του με ειλικρίνεια για τα αισθήματά σου. Μια συγγνώμη μπορεί να τον μεταπείσει. Έχει μάθει να συγχωρεί, ειδικά όταν κάποιος του μιλά με λόγια αληθινά και από καρδιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Ο Δίδυμος δε θα αλλάξει γνώμη με συναισθηματισμούς και ακρότητες. Απομακρύνσου όσο μπορείς από τη ζωή του, χωρίς να τον ενοχλήσεις καθόλου. Μόνο όταν αισθανθεί την έλλειψη και την απουσία σου, υπάρχει ελπίδα να είστε πάλι μαζί. Αν πάλι δεν αντέχεις καθόλου μακριά του, κράτησε επαφή, αλλά μόνο σε φιλικό επίπεδο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν χτυπήσεις έναν Καρκίνο στο φιλότιμο, αν του θυμίσεις ξανά τις όμορφες στιγμές που περάσατε, εύκολα θα τον τουμπάρεις. Μη διστάσεις να εκμεταλλευτείς την ευαισθησία του, είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξει γνώμη και να δει τη σχέση σας με άλλο μάτι. Αν όμως ο χωρισμός σας είναι πολύ πρόσφατος, ενδέχεται να είναι ακόμη φορτισμένος αρνητικά απέναντί σου, οπότε καλό θα είναι να αφήσεις να περάσει λίγος καιρός πριν του μιλήσεις.

ΛΕΩΝ

Δεν θα φέρεις πίσω ένα Λέοντα προσπαθώντας να τον κάνεις να ζηλέψει, σε καμία περίπτωση δε θα αλλάξει γνώμη έτσι. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να ανεβάσεις την ψυχολογία του και του αποδείξεις πόσο σημαντικός είναι για σένα, μόνο έτσι θα τον φέρεις στα νερά σου. Κολάκευσέ τον, δείξε του αγάπη και σίγουρα θα έχει γίνει το πρώτο βήμα για την επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ηρεμία και ο αυτοέλεγχος από τη μεριά σου, μπορεί να κάνει τον Παρθένο πιο διαλλακτικό απέναντί σου. Μην κλάψεις μπροστά του, μην τον παρακαλέσεις, μην του δείξεις πόσο πονάς, γιατί είναι συναισθήματα που δεν μπορεί να τα διαχειριστεί όταν τα συναντά και προτιμά να τα αντιμετωπίζει με αναλγησία και σκληρότητα. Θέλει διπλωματία, άφησέ του χώρο και χρόνο για να πάρει αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί εύκολα να αλλάξει γνώμη και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση. Για να συμβεί αυτό, μπορείς να ακολουθήσεις δυο δρόμους, ή θα του δείξεις ότι γυρίζεις σελίδα στη ζωή σου και σχεδιάζεις το μέλλον σου χωρίς να σε επηρεάζει ο χωρισμός ή θα κολακεύσεις τον εγωισμό του και την ανάγκη του για επιβεβαίωση, με το να του πεις με όμορφα λόγια πόσο όμορφα πέρασες κοντά του και πόσο στεναχωριέσαι που η σχέση σας έφτασε στο τέλος της! Και στις δυο περιπτώσεις, η πιθανότητα επανασύνδεσης είναι μεγάλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν χωρίζει ο Σκορπιός πονάει πολύ, ακόμη και αν είναι δική του επιλογή. Το πρώτο διάστημα μετά το χωρισμό λοιπόν, καλό θα είναι να κρατήσεις μια απόσταση, για να τον κάνεις να νοιώσει την απουσία σου. Μέσα από τη σιωπή σου, μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει, γιατί θα χάσεις και την τελευταία ελπίδα που είχες να είστε πάλι μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κράτα μια φιλική επαφή μαζί του και μην τον πιέσεις για επανασύνδεση, γιατί θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα! Θέλει χρόνο ο Αιγόκερως για να αλλάξει γνώμη, αλλά όταν μείνει μόνος του και διαπιστώσει ότι οι μικρές καθημερινές συνήθειες που είχε μαζί σου έχουν χαθεί ανεπιστρεπτί, τότε κινητοποιείται. Αν σε συναντά συχνά, αλλά εσύ κρατάς απέναντί του καθαρά φιλική στάση, δεν θα αντέξει για πολύ και η πρόταση για επανασύνδεση θα έρθει σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν παίρνει από κλάματα και συναισθηματισμούς ο Υδροχόος. Μην τον πιέσεις καθόλου και μην προσπαθήσεις να τον “εκβιάσεις” συναισθηματικά, παριστάνοντας το θύμα, γιατί θα πετάξεις και την τελευταία ευκαιρία που είχες μαζί του. Αν ξαναβρεί σε εσένα κάτι που στο παρελθόν αγάπησε πολύ, στη συμπεριφορά, στο χαρακτήρα ή ακόμη και στην εμφάνισή σου, μόνο τότε θα γυρίσει κοντά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι υπέρ του διαλόγου ο Ιχθύς, μίλησέ του λοιπόν ανοιχτά γι’ αυτά που αισθάνεσαι και σε περίπτωση που ευθύνεσαι για το χωρισμό, καλό θα ήταν να μη διστάσεις να ζητήσεις συγνώμη. Αλλάζει γνώμη, αν διαπιστώσει ότι υπάρχει ειλικρίνεια στα λόγια σου και διάθεση συμβιβασμού όσον αφορά στις καταστάσεις που σας οδήγησαν στο χωρισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ