Το κοpίτσι με το τατουάζ που κυνηγάει λαθροθήρες από την Αφρική

Τατουάζ

Η καταπολέμηση της παράνομης λαθροθηρίας στην Αφρική είναι εξαιρετικά απογοητευτική – τόσο λόγω της ανεπανόρθωτης βλάβης που προκαλούν λαθροθήρες και επειδή οι περισσότεροι από εμάς είναι ανίκανοι να κάνει τίποτα γι ‘αυτό. Όχι όμως και για την Kinessa Johnson – αυτή η απίθανη κοπέλα με τα τατουάζ, και με το όπλο παραχείρας, βετεράνος του Αμερικάνικου Στρατού δουλεύει για τη VETPAW, μια οργάνωση που συνδέει τις Ειδικές Δυνάμεις των βετεράνων των ΗΠΑ με ειδικές ομάδες φύλαξης στην Ανατολική Αφρική, οι οποίοι χρειάζονται επαγγελματική εκπαίδευση και υποστήριξη.

Μαζί με άλλους κτηνιάτρους των ΗΠΑ, Η Kinessa βοηθά αυτές τις ομάδες με πρακτικά προβλήματα, όπως η σκοποβολή, απόκρυψη, την ευφυΐα και την τακτική περιπολία.

Περισσότερες πληροφορίες: vetpaw.org | Instagram | Twitter (h/t: elitedaily)

Kinessa Johnson

Βοηθάει τις ειδικές ομάδες να εντοπίζουν και να φυλακίζουν τους παράνομους λαθροθήρεςBadass Afghanistan Vet Helps Rangers Hunt Down Poachers In Africa - Εικόνα1

Υπηρετώντας για 4 χρόνια τον αμερικάνικό στρατό ειδική στα στο χειρισμό όπλων έχει δώσει όλη την εμπειρία της για να εκπειδεύσει τις ειδικές ομάδες.

Badass Afghanistan Vet Helps Rangers Hunt Down Poachers In Africa - Εικόνα3

Badass Afghanistan Vet Helps Rangers Hunt Down Poachers In Africa - Εικόνα4

Badass Afghanistan Vet Helps Rangers Hunt Down Poachers In Africa - Εικόνα6

Badass Afghanistan Vet Helps Rangers Hunt Down Poachers In Africa - Εικόνα7

Badass Afghanistan Vet Helps Rangers Hunt Down Poachers In Africa - Εικόνα8

Badass Afghanistan Vet Helps Rangers Hunt Down Poachers In Africa - Εικόνα9

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ