Τετραπληγικός εκπληρώνει την επιθυμία της συζύγου του 6 χρόνια μετά το γάμο: «Όταν θα μπορείς να περπατήσεις, θέλω να χορέψεις μαζί μου»

 

Κανείς δεν πίστευε ότι αυτό το ζευγάρι από τη Φλόριντα θα ζήσει τη στιγμή του πρώτου γαμήλιου χορού. Ωστόσο, η Λόρεν είχε δεσμευτεί απέναντι στον Τζόελ πριν από έξι χρόνια: «Όταν περπατήσεις, θέλω να χορέψεις μαζί μου». Ήταν Σεπτέμβρης του 2013 όταν ο Λόρεν και τετραπληγικός Τζόελ ένωσαν ενώπιον φίλων και συγγενών τις ζωές τους.

Τετραπληγικός εκπληρώνει την επιθυμία της συζύγου του 6 χρόνια μετά το γάμο: «Όταν θα μπορείς να περπατήσεις, θέλω να χορέψεις μαζί μου» - Εικόνα1

Ο Τζόελ Τζάκσον έμεινε τετραπληγικός μετά από ένα τροχαίο ατύχημα το 2009 που είχε ως αποτέλεσμα να διαχωριστεί το κεφάλι από τη σπονδυλική στήλη. Εκείνη την ημέρα του Δεκεμβρίου μπήκε στο αυτοκίνητο του φίλου του παρόλο που ήταν μεθυσμένος. Ο οδηγός έριξε το αυτοκίνητο σε κολόνα, ο Τζόελ πετάχτηκε δεκάδες μέτρα ενώ ένα κοριτσάκι 15 ετών πέθανε ακαριαία.

Οι γιατροί δεν έδιναν πολλές πιθανότητες να διατηρηθεί στη ζωή ο Τζόελ. Ο 26χρονος κατάφερε να τους διαψεύσει και δύο χρόνια μετά το γάμο του εκπλήρωσε την επιθυμία της συζύγου του. Με τη βοήθεια μιας συσκευής ανύψωσης και μπροστά στο προσωπικό του κέντρου αποκατάστασης που παρακολουθούσε συγκινημένο το ζευγάρι χόρεψε το «I’ll be» του Edwin McCain. «Όταν θα μπορείς να μιλήσεις, θέλω να ανανεώσουμε τους όρκους μας. Όταν θα μπορείς να περπατήσεις, θέλω να χορέψεις μαζί μου» ήταν τα λόγια της συζύγου του. Σε συνέντευξή του στο NBC News ο Τζόελ Τζάκσον μίλησε για την «ευφορία» που ένιωσε τη στιγμή που χόρευε με την Λόρεν.

Οι θεράποντες γιατροί του κάνουν λόγο για ένα μικρό θαύμα. «Είναι απίστευτο ότι επέστρεψε σπίτι του 87 ημέρες μετά το ατύχημα. Οι άνθρωποι με τέτοιους τραυματισμούς δεν ζουν» δήλωσε ο διευθυντής του κέντρου αποκατάστασης που συνέχισε εξηγώντας: «Μερικές φορές τα καταφέρνουν τα παιδιά, αλλά στην ηλικία που τραυματίστηκε ο Τζόελ συνήθως τα θύματα καταλήγουν ακαριαία».

Τετραπληγικός εκπληρώνει την επιθυμία της συζύγου του 6 χρόνια μετά το γάμο: «Όταν θα μπορείς να περπατήσεις, θέλω να χορέψεις μαζί μου» - Εικόνα2

«Οι μικροί θρίαμβοι των άλλων είναι τεράστια επιτεύγματα για εμάς. Είμαι ευγνώμων για αυτές τις μικρές χαρές» είπε στο NBC η Λόρεν Τζάκσον.

Τετραπληγικός εκπληρώνει την επιθυμία της συζύγου του 6 χρόνια μετά το γάμο: «Όταν θα μπορείς να περπατήσεις, θέλω να χορέψεις μαζί μου» - Εικόνα3
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ