Τριάντα SYM από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη

Για επτά ημέρες αναβάτες μέλη του δικτύου της SYM στην Ελλάδα θα «οργώσουν» την Κρήτη στα πλαίσια του SYM Road Trip που θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Αυτή τη φορά και λόγω των συνθηκών, το SYM Road Trip θα παραμείνει εντός των συνόρων, γεγονός που αποτέλεσε την ευκαιρία να επισκεφθεί μία από τις μαγευτικότερες περιοχές της Ελλάδας, την Κρήτη.

Τριάντα SYM από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη - Εικόνα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. διοργανώνει το 7ήμερο test event για τους αναβάτες και τα scooter της. Περίπου 30 SYM scooters, από μέλη του δικτύου της SYM στην Ελλάδα, θα δώσουν ραντεβού στο νέο κατάστημα της SYM στην Αθήνα – Θησέως 312, Καλλιθέα – για να συνεχίσουν το ταξίδι μαζί και να ζήσουν τις απίστευτες ομορφιές της Κρήτης.

Η πορεία που θα ακολουθήσουν αποτελείται από μια διαδρομή 1000 χιλιομέτρων που συμπεριλαμβάνει και τους 4 νομούς της Κρήτης. Πρόκειται για μία εκδρομή όπου θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη του δικτύου της SYM, να αποκτήσουν μεγαλύτερες οδηγικές εμπειρίες με τα scooter της.

Τριάντα SYM από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη - Εικόνα1

Παράλληλα με τα μαγευτικά τοπία της Κρήτης, οι εκδρομείς θα επισκεφθούν και τους τοπικούς συνεργάτες της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τη μεταξύ τους σύσφιξη σχέσεων καθώς και την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών.

Πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του ταξιδιού, υπάρχει στην ιστοσελίδα www.roadtrip.sym.gr,  ενώ κατά τη διάρκειά του, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Τριάντα SYM από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη - Εικόνα2

Το 1ο SYM Road Trip – 2014 συμπεριελάμβανε στη διαδρομή του τρείς χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία), καλύπτοντας 1.728 χιλιόμετρα στο ίδιο διάστημα των 7 ημερών. Μέσα από την ίδια ιστοσελίδα, οι φίλοι της SYM μπορούν να ανατρέξουν σε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Τριάντα SYM από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη - Εικόνα3 Τριάντα SYM από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη - Εικόνα4
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ