Εξαφάνιση-μυστήριο 33χρονου δικηγόρου -Αγνοείται εδώ και 23 ημέρες [εικόνες]

Εκκληση προς όποιους γνωρίζουν το παραμικρό κάνε η οικογένεια του 33χρονου δικηγόρου Γιάννη Αγαπάκη από την Κρήτη ο οποίος εξαφανίστηκε πριν 23 ημέρες. 

Ο νεαρός άνδρας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Νομική Σχολή Κομοτηνής επέλεξε να μείνει στην πόλη για να εργαστεί και παράλληλα να συνεχίσει τις σπουδές του σε ανώτερο επίπεδο.

Η μητέρα του αγνοούμενου, η οποία μίλησε στο Cretalive.gr, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της. Καλεί, όμως, και τον ίδιο της τον γιo, αν την ακούει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της. Εκφράζει, ωστόσο, φόβους ότι ο γιος της έπεσε θύμα απαγωγής

Η ίδια φαίνεται πως ξαναζεί τον εφιάλτη της οικογένειας Γιακουμάκη. «Μου λένε διάφορα. Πως τον είδαν εκεί, τον πέτυχαν εδώ. Δε θέλω να ζήσω όσα η οικογένεια του φοιτητή στα Γιάννενα», καταλήγει.

 

Εντωμεταξύ, συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον νεαρό με κάθε τρόπο. Για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί στο Facebook ειδική σελίδα, προκειμένου να είναι ευκολότερο αν υπάρξει κάποια εξέλιξη να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι, ενώ εκδόθηκε και σχετικό ALERT για εξαφάνιση ενηλίκου

 

 

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ