Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα.

Όταν γεννιέται ένα παιδί, οι γονείς του εύχονται να είναι πάνω από όλα υγιές. Αλλά δυστυχώς πολλές φορές μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές που θέτουν τη ζωή του μωρού σε κίνδυνο. Στην περίπτωση της Brandi McGlathery και του μωρού της Eli, μία σπάνια πάθηση κατέληξε να είναι μεταμφιεσμένη ευλογία .

Ο Eli γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 2015 στο Foley της Alabama. Η μητέρα του δεν είχε λόγο να υποπτεύεται κάτι και μέχρι που το μωρό της γεννήθηκε οι γιατροί δεν είχαν καταλάβει ότι δεν είχε μύτη.

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα1

Ο Eli μεταφέρθηκε σε ένα άλλο νοσοκομείο πριν προλάβει η μητέρα του να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Ο γιος της έπασχε από μία σπάνια πάθηση που έχει αναφερθεί μόλις άλλες 47 φορές.

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα2

Χωρισμένη από το μωρό της, η McGlathery ήταν τρομοκρατημένη. «Ήμουν τρομαγμένη, μπερδεμένη και μόνη, φώναζα κάθε 15 λεπτά για να ρωτήσω αν το παιδί μου ήταν ζωντανό.»

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα3

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτή τη πάθηση είναι ότι ο ασθενής δεν μπορεί να φάει και να αναπνέει ταυτόχρονα, κάτι που οι περισσότεροι θεωρούμε αυτονόητο. Για αυτό κάναν στο μωρό τραχειοστομία, που θα το βοηθούσε να αναπνέει από ένα άνοιγμα στη τραχεία του.

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα4

Δυστυχώς, η τραχειοστομία δεν είναι η τελευταία επέμβαση που θα κάνει ο μικρός. Η μητέρα του σύντομα μαθαίνει πως θα πρέπει ο γιος της να κάνει κάθε χρόνο εγχειρήσεις μέχρι την εφηβεία για να παραμείνει υγιής. Έτσι όμως τα έξοδα για τους γονείς του φαίνονται δυσβάσταχτα. Αλλά θα συναντήσουν κάποιον που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα5

Το όνομά της είναι Tessa Evans. Είχε γεννηθεί με την ίδια πάθηση όπως και ο μικρός Eli. Η μόνη τους διαφορά είναι ότι τον Ιούνιο έκανε μια επέμβαση και έβαλε προσθετική μύτη.

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα6

Εδώ φαίνεται πώς η Tessa θα βάλει μία προσθετική μύτη που θα αναπτύσσεται μαζί με το πρόσωπό της Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα7

Αφού είδαν τα αποτελέσματα με την περίπτωση της Tessa, οι γονείς του Eli αποφάσισαν να πάνε με το μωρό τους στο Λονδίνο για να αξιολογηθεί η περίπτωσή του και η πιθανότητα να βάλει προσθετική μύτη.

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα8

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα9

Η Gráinne Evans, η μητέρα της Tessa, μας λέει για την εμπειρία της: «Το να γνωριστούν τα παιδιά μας ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και σήμαινε πολλά για εμάς που μιλήσαμε με την οικογένειά του. Τα παιδιά μας έχουν γίνει ήδη φίλοι!»

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα10

Ο μικρός Eli είναι ακριβώς σαν όλα τα άλλα τα παιδιά. Με μεγάλα μάτια και γεμάτος εκπλήξεις. Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα11

Ήδη ξέρει ότι θέλει να γίνει αγριόγατος.

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα12

Αλλά μέχρι τότε, θα είναι το πιο πολυαγαπημένο παπάκι του κόσμου.

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα13

Ο μικρός Eli γεννήθηκε χωρίς μύτη, αλλά η ιστορία του μας εμπνέει και μας γεμίζει ελπίδα. - Εικόνα14

Μωρά όπως ο Eli και η Tessa μας υπενθυμίζουν πως πρέπει πάντα να είμαστε αισιόδοξοι απέναντι στα προβλήματα και τις αντιξοότητες. Θέλουμε πολύ να δούμε πώς αυτοί οι πανέμορφοι άνθρωποι θα μεγαλώσουν, άνθρωποι που δεν χάνουν ποτέ το χαμόγελό τους.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ