Προικισμένα κοpίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο «Μις Οπίσθια»

Τα πιο sέξι καλλιστεία διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά στην Βραζιλία! Τα διαφορετικά καλλιστεία για την «Μις Οπίσθια» ξεσήκωσαν τον ανδρικό πληθυσμό και ανέδειξαν νικήτρια την Βραζιλιάνα Suzy Cortez.

Η νικήτρια αναδείχτηκε ανάμεσα σε 15 κοpίτσια που διεκδικούσαν τον τίτλο της κοπέλας με τα ωραιότερα οπίσθια στη χώρα. Είναι η πέμπτη χρονιά που διοργανώνεται ο συγκεκριμένος διαγωνισμός με γυναίκες απ’ όλη τη Βραζιλία να συρρέουν στο Σάο Πάολο για να διεκδικήσουν μια θέση και στο στέμμα.

Πάνω από 500 γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή και τελικά επικράτησαν οι 15 πιο «προικισμένες» για τον τελικό που διοργανώθηκε στο Σάο Πάολο χθες 9 Νοεμβρίου. Η καλλίγραμμη Suzy Cortez από το Μεξικό κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει η «Μις Οπίσθια 2015» κατακτώντας την πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Camila Gomes και στην τρίτη η Dani Sperle από το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Προικισμένα κορίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο «Μις Οπίσθια» - Εικόνα

Προικισμένα κορίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο «Μις Οπίσθια» - Εικόνα1

Προικισμένα κορίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο «Μις Οπίσθια» - Εικόνα2Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ