Προικισμένα κοpίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο «Μις Οπίσθια»

Η νικήτρια προετοιμαζόταν εδώ και μήνες για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό κάνοντας αυστηρή διατροφή και σκληρή γυμναστική όπως αποκάλυψε. «Προετοιμάζομαι για αυτόν τον διαγωνισμό τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Πάντα ήθελα να κερδίσω στην συγκεκριμένη διοργάνωση» δήλωσε μετά την ανακοίνωση της νίκης της.

Ο διαγωνισμός είχε μεγάλη επιτυχία και έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα γεμάτη κόσμο και φωτορεπόρτερ όχι μόνο από τη Βραζιλία αλλά και από όλο τον κόσμο. Τα μοντέλα έκαναν πασαρέλα φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, έντονα βαμμένες και πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες. Και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν.

Οι διαγωνιζόμενες φέτος έπρεπε επιπλέον να αποδείξουν ότι τα προσόντα τους είναι φυσικά και ότι δεν έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να τα αποκτήσουν καθώς πέρυσι μια κοπέλα παραλίγο να πεθάνει από τις πλαστικές. Πολλές μάλιστα διαγωνιζόμενες λέγεται ότι έχουν ασφαλίσει τα οπίσθιά τους!

Δείτε τις φωτογραφίες…

Προικισμένα κορίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο «Μις Οπίσθια» - Εικόνα3

Προικισμένα κορίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο «Μις Οπίσθια» - Εικόνα4

Προικισμένα κορίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο «Μις Οπίσθια» - Εικόνα5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ