Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό.

Πίσω στο 1942 αυτό το καταφύγιο χτίστηκε στη Βρετανία ως ένα καταφύγιο που θα προστάτευε τους ανθρώπους από τις αεροπορικές επιθέσεις. Μετά την εκπλήρωση της αποστολής του εγκαταλείφτηκε. Μέχρι που η Elizabeth Strutton είχε την ιδέα να του δώσει μια νέα πνοή. Η στέγη και η γη όπου κοστίσει περίπου $ 200.000. Σε περιόδους κρίσης, αυτή η «ανακαίνιση» ήταν μια πραγματική σωτηρία για την Ελισάβετ, και τα έξοδα που απαιτούνται για την δημιουργία του δικαιολογούνται. Ήταν απαραίτητο να προβεί σε ενδελεχή αναδιαμόρφωση του εσωτερικού χώρου. Τον σχεδιασμό τον έκανε μόνη της και το σύστημα εξαερισμού, το πόσιμο νερό και αποχέτευση εκσυγχρονίστηκαν.

Για να φωτίσει τα δωμάτια βρήκε μια πολύ πρωτότυπη λύση: Ειδικοί σωλήνες φωτός πάνω στην οροφή αφήνουν μεγάλη ποσότητα του ηλιακού φωτός να περνάει στο σπίτι. Αυτό που κάποτε ήταν ένα καταφύγιο σήμερα έχει γίνει αγνώριστο! Τώρα είναι ένα εντελώς μοντέρνο διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, μια ευρύχωρη κουζίνα και ένα μεγάλο δωμάτιο. Ορισμένοι βετεράνοι που έρχονται να επισκεφθούν το νέο σπίτι της Elizabeth αισθάνονται ενθουσιασμένο που βλέπουν την αλλαγή σε αυτό το μέρος που πέρασαν τόσα πολλά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα0Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα1Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα2Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα3Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα4Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα5Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα6Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα7Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα8Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα9Ένας νεαρός άνδρας αγόρασε μια παλιά αποθήκη και την μετέτρεψε σε κάτι εκπληκτικό. - Εικόνα10
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ