40 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι καμπύλες στις γυναίκες εκτοξεύουν την θηλυκότητα.

Οι γυναίκες με καμπύλες, φαίνεται ότι «κερδίζουν πόντους» για μια ακόμη φορά, μια που σύμφωνα με βρετανική μελέτη, οι άντρες όταν είναι αγχωμένοι θεωρούν πιο ελκυστικές τις γυναίκες με λίγα παραπάνω κιλά!

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει αγαπητές γυναίκες είναι ότι στους (περισσότερους) άνδρες δεν αρέσουν οι στεγνές, ανορεξικές, επιπλέουσες ωσάν κούτσουρα γυναίκες. Δική σας εμμονή είναι η δίαιτα και η απώλεια βάρους. Όχι δική μας. Γιατί εμείς τη γυναίκα την θέλουμε με πιασίματα.

Πόσο αφόρετα βαρετή είναι η οδήγηση στην έρημο της Αριζόνα και πόσο συναρπαστική στις στροφές μετά την Τρίπολη; Πόσο ανούσια είναι τα σπριντ του Farfan μπροστά στις ντρίμπλες του Μέσι; Και πόσο εμφατικά ξενέρωτη είναι μια γαλήνια θάλασσα σε σχέση με μια φουρτουνιασμένη.

Καμία ευθεία γραμμή. Η διαδρομή που κάνεις στο σώμα μιας γυναίκας πρέπει να είναι στρωμένη με καμπύλες. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα γιατί…

40 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι καμπύλες στις γυναίκες εκτοξεύουν την θηλυκότητα. - Εικόνα0 40 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι καμπύλες στις γυναίκες εκτοξεύουν την θηλυκότητα. - Εικόνα1 40 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι καμπύλες στις γυναίκες εκτοξεύουν την θηλυκότητα. - Εικόνα2 40 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι καμπύλες στις γυναίκες εκτοξεύουν την θηλυκότητα. - Εικόνα3Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ