Τα κοpίτσια του Lifestyle που έκλεψαν την παράσταση το 2015

Η μια διαθέτει πλούσιο μπούστο, η άλλη υπερφυσικούς γλουτούς, άλλες πάλι και τα δυο – όλες όμως έχουν το «πακέτο» που οι περισσότερες θα «σκότωναν» να αποκτήσουν.

Η Daphne Joy, η Melissa Ceja και οι φίλες τους που ακολουθούν, έγιναν όπως λέμε στη σύγχρονη γλώσσα viral μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον με τα κάλλη τους και το εκτόπισμά τους. Διότι το 2015, εκτός από συρράξεις, μνημόνια και φόρους είχε και μερικές οάσεις με σάρκα και οστά. Και τι σάρκα!

Παρακάτω, παρελαύνει η αφρόκρεμα των μοντέλων και μη, που έγιναν το αντικείμενο του πόθου δια χιλιάδες αναγνώστες.

1. Η «βασίλισσα» Charlotte McKinney

Τα κορίτσια του Lifestyle που έκλεψαν την παράσταση το 2015 - Εικόνα

Το πιο «χορταστικό» στήθος στον κόσμο ανήκει στη Charlotte McKinney. Η ηθοποιός και μοντέλο Charlotte McKinney χάρισε στους λουόμενους σε παραλία του Μαλιμπού αλλά και σε εσάς ένα άκρως λαχταριστό θέαμα όταν επέλεξε να κάνει το μπάνιο της με ένα απίστευτα μικροσκοπικό μαγιό. Δείτε εδώ το σχετικό θέμα.

Τα κορίτσια του Lifestyle που έκλεψαν την παράσταση το 2015 - Εικόνα1

2. Η γυναίκα με τις απίστευτες αναλογίες, Daphne Joy

Τα κορίτσια του Lifestyle που έκλεψαν την παράσταση το 2015 - Εικόνα2

Γεννημένη στις Φιλιππίνες, από πορτορικανό πατέρα και φιλιππινέζα μητέρα, πρώην σύντροφος του 50 Cent, μοντέλο, μητέρα, ενίοτε και ηθοποιός. Η Daphne Joy έχει πολλούς τίτλους, αλλά ακόμα περισσότερους θαυμαστές… Δείτε εδώ το σχετικό θέμα.

Τα κορίτσια του Lifestyle που έκλεψαν την παράσταση το 2015 - Εικόνα3

3. Το μπικίνι που έσπασε τα κοντέρ

Τα κορίτσια του Lifestyle που έκλεψαν την παράσταση το 2015 - Εικόνα4

Ένα… σεμνό μπικίνι ήταν από τα αγαπημένα θέματα των αναγνωστών το 2015. Το μοντέλο άγνωστο σε πολλούς, το κορμί όμως μάλλον το θυμούνται όσοι θαύμασαν τη Melissa Ceja να κάνει νάζια και καπρίτσια με το φακό. Δείτε εδώ το σχετικό θέμα.

Τα κορίτσια του Lifestyle που έκλεψαν την παράσταση το 2015 - Εικόνα5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ