Μπουτάρης για τον καστανά: «Είναι καθ' έξιν παράνομος» -«Είναι ψεύτης», απαντά ο 62χρονος

«Είναι ψεύτης» απάντησε ο καστανάς στη Θεσσαλονίκη στον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου έδωσε μια διαφορετική διάσταση του θέματος, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος πωλητής, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε θεατρίνο, είναι «καθ’ έξιν παράνομος».

Στο επεισόδιο που σημειώθηκε με τον καστανά στην πλατεία Αριστοτέλους και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη συνέχεια εναντίον των αστυνομικών που διεξήγαγαν τον έλεγχο στον πλανόδιο πωλητή, αναφέρθηκε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος της πόλης έδωσε μια διαφορετική διάσταση του θέματος που έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες.
«Αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζετε. Έχει έρθει πολλές φορές στις συνεδριάσεις, έχει λιποθυμήσει, έχει πει διάφορα. Είναι καθ’ έξιν παράνομος, είναι όπως οι ναρκομανείς. Έχει μια άδεια για να πουλάει τα κάστανα του κι αυτός αλλάζει συνεχώς σημεία, γίνεται δηλαδή πλανόδιος πωλητής και γι’ αυτό χρειάζεται διαφορετική άδεια, που δίδεται από την Περιφέρεια» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.
Σχετικά με το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι το συγκεκριμένο απόγευμα, η αστυνομία διενεργούσε ελέγχους σε όλους τους μικροπωλητές που βρισκόταν στην πλατεία Αριστοτέλους, μεταξύ των οποίων και στον συγκεκριμένο καστανά. «Αυτός δεν έδωσε την άδειά του. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του. Αυτός πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν τον χτύπησε κανείς. Η αστυνομία δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη. Έκανε τη δουλειά της και μάλιστα συνέλαβε πέντε μικροπωλητές που δεν είχαν άδεια».

«Είναι ψεύτης» απάντησε ο καστανάς, «Αν χρωστάω τα λεφτά αυτά, τα 70.000, στο ΤΕΒΕ είναι υπεύθυνος ο Μπουτάρης», απάντησε ο καστανάς της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο MEGA.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ