Ο ράφτης του Τζέιμς Μποντ στο Κολωνάκι όλο το Σαββατοκύριακο έραβε sur mesure τους Αθηναίους [εικόνες]

Κάτι από… παρασκήνια του Τζέιμς Μποντ θύμιζε το Σαββατοκύριακο το Κολωνάκι. Και συγκεκριμένα το γνωστό κατάστημα ανδρικών ρούχων Mah Jong. Ο ράπτης του Spectre Timothy Everest ήταν εκεί για να ντύσει sur mesure τους Αθηναίους. 

Πελάτες του μαγαζιού, αλλά και δεκάδες άλλοι, που πληροφορήθηκαν την άφιξη του ράφτη-σταρ, πέρασαν την πόρτα του Mah Jong το Σαββατοκύριακο. Αλλοι για να ντυθούν από τα ίδια χέρια που έντυσαν τους πρωταγωνιστές του Τζέιμς Μποντ, άλλοι για να τον δουν απλά από κοντά, να το ζητήσουν ένα αυτόγραφο, να φωτογραφηθούν μαζί του. 

Αυτοί που θέλησαν να ντυθούν sur mesure από τα χέρια του Timothy Everest ήταν κατά βάση άνθρωποι νέοι, μέχρι 45 χρονών (νέος άλλωστε είναι και ο ίδιος ο ράφτης) που θέλησαν να βιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία να σε ράβει ένας από τους καλύτερους μόδιστρους στον κόσμο. 

H άφιξη του Timothy Everest στην Αθήνα δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τον Guardian να βρίσκεται στο Mah Jong και να καταγράφει τη δραστηριότητα του ράφτη του Τζέιμς Μποντ. 

Ο Τimothy Everest είναι ο άνθρωπος που ντύνει το καστ του… Τζέιμς Μποντ (έραψε τα κοστούμια του στο Skyfall και στο Spectre) αλλά και τους ήρωες πολλών άλλων ταινιών, όπως Mission: Impossible 1, 2 και 5, Mamma Mia!, Atonement, Eyes Wide Shut, The Man from U.N.C.L.E., Tinker Tailor Soldier Spy, Tube Tales. 

Είναι επίσης ο άνθρωπος που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι σταρ όταν έχουν κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση να κάνουν. Οπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που τον εμπιστεύτηκε να του ράψει το κοστούμι του γάμου του.

Το πελατολόγιό του ατελείωτο: 
Mick Jagger, Tracey Emin,Tilda Swinton, Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Tom Cruise, Jay Z, Damon Dash, Colin Farrell, Jarvis Cocker, KD Lang, Tindersticks, Tommy Hilfiger, Daniel Radcliffe. 

Mah Jong 

  • Kανάρη 14, Κολωνάκι
  • e-mail: info@mahjong-boutique.gr
  • Τηλέφωνο: 210 362 2860
  • Fax: 210 362 6637

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ