Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram

Ξετρελαμένο είναι το ανδρικό κοινό με την ξανθιά καλλονή Carly Lauren. Ο λογαριασμός της στο Instagram πιο καυτός και από τη λάβα με το πληθωρικό κορμί της και τα ξανθά μαλλιά της να γίνονται λατρεία στο διαδίκτυο.

Η καριέρα της εκτινάχθηκε το 2013 όταν αναδείχθηκε Playmate του Οκτωβρίου, και έκτοτε 1,1 εκατ. followers επισκέπτονται καθημερινά τον λογαριασμό της για να απολαύσουν τα θαυμάσια προσόντα της.

Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα1 Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα2 Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα3 Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα4 Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα5 Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα6 Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα7 Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα8 Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα9 Η ξανθιά φαντασίωση της γενιάς του Instagram - Εικόνα10
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ