Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα!

pets

Βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση μέσα σε μια πλαστική σακούλα, πεταμένος σε κάδο απορριμάτων και μεταφέρθηκε σε ιατρείο ζώων στο Νιου Τζέρσεϊ. Οι κτηνίατροι και το προσωπικό αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ στη θέα του αποστεωμένου ζώου, ήταν βέβαιοι ότι ο Πάτρικ, όπως τον ονόμασαν, δεν θα έβγαζε τη βραδιά. Σκελετωμένος, αφυδατωμένος και άρρωστος δεν μπορούσε να φάει ούτε να σταθεί στα πόδια του. Του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και έμειναν δίπλα του όλο το βράδυ. Με αγώνα και προσπάθεια ο σκύλος άρχισε να δείχνει σημάδια ίασης και ανάνηψης, ενώ έδειχνε και περισσότερη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.

Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα

Ο ιδιοκτήτης του βρέθηκε και καταδικάστηκε για αμέλεια, αφού τον είχε δέσει και τον είχε αφήσει χωρίς νερό και φαγητό για μία εβδομάδα! Ο Πάτρικ έμεινε στο ιατρείο όπου κάθε μέρα γινόταν και καλύτερα. Κι όταν πλέον στάθηκε εντελώς στα πόδια του, η υπεύθυνη του κέντρου τον πήρε στο σπίτι της, όπου ήδη είχε μια γάτα. Και εκείνος όχι μόνο τα πάει άριστα μαζί της αλλά δεν σταματά να δείχνει την ευγνωμοσύνη του σε όσους τον βοήθησαν να σωθεί!

Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα 1 Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα 2 Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα 3 Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα 4 Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα 5 Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα 6 Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα 7 Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα 8 Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα 9 Ένας σκύλος γλύτωσε από… θαύμα! - Εικόνα 10
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ