Μπράβο ρε παλίκαρε! Έφεδρος καταδρομέας κάνει καταρρίχηση με αναπηρικό αμαξίδιο στα 30 μέτρα!

Ελληνες

 

Μαθήματα ζωής από έναν έφεδρο καταδρομέα – Καταρρίχηση με αναπηρικό αμαξίδιο στα 30 μέτρα! (ΦΩΤΟ).

Η δύναμη ψυχής που διαθέτει αυτός ο παλιός καταδρομέας τον οδήγησε και πάλι πίσω στον στίβο μάχης, έστω και πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο αυτή την φορά. Ο Γιώργος Τίρρης, πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών και πρώην καταδρομέας ως βιοπαλαιστής δούλευε στις οικοδομές μέχρι που μια ημέρα μετά από ένα ατύχημα καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, ωστόσο η δύναμη της ψυχής του παρέμεινε όρθια!

Η δύναμη της ψυχής και του μυαλού του μετουσιώθηκαν σε κινητήριο δύναμη της θέλησής του να μην το βάλει κάτω, παρά την νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε στην ζωή του.

Ο Γιώργος λίγο μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας (88 Β’ ΕΣΣΟ) στον Λόχο Ορεινών Καταδρομών (ΛΟΚ) άρχισε να εργάζεται στις οικοδομές, ωστόσο ένα ατύχημα τον καθήλωσε έκτοτε σε αναπηρικό αμαξίδιο .

Ωστόσο, το καταδρομικό του πνεύμα παραμένει και σήμερα μετά από χρόνια όρθιο και εξακολουθεί να παρουσιάζεται ως έφεδρος στη 32η Μοίρα Καταδρομέων όπου είχε υπηρέτησε στο Σταυροβούνι. Σήμερα μάλιστα έκανε κάτι το καταπληκτικό, όπως φανερώνουν και τα βίντεο και οι φωτο που έχουν αναρτηθεί στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ καταρριχήθηκε από τον Πύργο Εκπαίδευσης ύψους 30 μέτρων στο στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι με τη βοήθεια των Μόνιμων Στελεχών της Ε.Φ., ξεπερνώντας τα όποια εμφανή και αφανή εμπόδια.

Μπράβο ρε παλίκαρε! Έφεδρος καταδρομέας κάνει καταρρίχηση με αναπηρικό αμαξίδιο στα 30 μέτρα! - Εικόνα1

Ως ανάπηρος αθλητής εξάλλου, έχει μάθει να χαίρεται την ζωή, αντιμετωπίζοντας με σθένος τις καθημερινές δυσκολίες και ταυτόχρονα παραδίδοντας μαθήματα ζωής.

Μπράβο ρε παλίκαρε! Έφεδρος καταδρομέας κάνει καταρρίχηση με αναπηρικό αμαξίδιο στα 30 μέτρα! - Εικόνα2

Έτσι και παρά το πρόβλημα αναπηρίας που προέκυψε πριν λίγα χρόνια, αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν απετέλεσε πρόβλημα ή εμπόδιο για τον ίδιο, κάτι που το απέδειξε άλλωστε από την ανακήρυξή του δύο φορές ως πρωταθλητή στο Men’s Bodybuilding Wheelchair.

Μπράβο ρε παλίκαρε! Έφεδρος καταδρομέας κάνει καταρρίχηση με αναπηρικό αμαξίδιο στα 30 μέτρα! - Εικόνα3
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ