Ο Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ -Τι έδειξαν αιματολογική και τοξικολογική εξέταση

Η αιματολογική και τοξικολογική εξέταση που έγιναν στον άτυχο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη  μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του έδειξαν πως ο 32χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με tovima.gr το πόρισμα που παραδόθηκε στις κεντρικές υπηρεσίες της Τροχαίας αναφέρει πως η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε να έχει καταναλώσει ο γνωστός καλλιτέχνης είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, όταν το όριο είναι 0,50 γραμμάρια. Αντιθέτως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αίμα του άτυχου καλλιτέχνη δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία (ναρκωτικά, φάρμακα κ.λπ.).

Ο τραγουδιστής οδηγούσε το αυτοκίνητο
Στελέχη της Πυροσβεστικής που έχουν ενημερωθεί για τη διαδικασία απεγκλωβισμού του τραγουδιστή και των δύο γυναικών από το μοιραίο τζιπ σημείωναν ότι «έχει παραδοθεί σχετική έκθεση στην Τροχαία Ελληνικού όπου προσδιορίζεται με απόλυτη σαφήνεια ότι το ΙΧ οδηγούσε ο καλλιτέχνης και οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου που διατυπώνονται δεν έχουν οποιαδήποτε βάση».

Αγνωστο ακόμα με πόση ταχύτητα έπεσε στις μπάρες το τζιπ
Αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμη η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο του Παντελίδη, που ανατράπηκε στις 08:20 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου βγαίνει ο δρόμος από το παλιό ανατολικό αεροδρόμιο. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει και ο εγκέφαλος του τζιπ του Παντελή Παντελίδη, αν και μέχρι στιγμής η εξέταση του αυτοκινήτου δεν έχει δείξει πως υπήρχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ