Οι αγρότες ετοιμάζουν «απόβαση» στην Αθήνα -«Αποσύρετε το ασφαλιστικό αν θέλετε να πάτε στα χωριά σας»

Νέους μπελάδες στην κυβέρνηση βάζουν οι αγρότες ενόψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Σήμερα το πρωί μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας εκπροσωπώντας τα 68 μπλόκα που στις πρόσφατες κινητοποιήσεις συντάχθηκαν με το μπλόκο της Νίκαιας, τόνισε ότι είναι έτοιμοι οι αγρότες για κάθοδο στην πρωτεύουσα στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει εξαγγελθεί για τις ημέρες που θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου στη Βουλή.

Χαρακτηριστικά, ο κ.Μπούτας δήλωσε: «Την πρώτη ημέρα θα συμμετέχουμε με τα τρακτέρ μας στους νομούς και τη δεύτερη θα κατέβουμε με λεωφορεία στην Αθήνα».

Στο πλαίσιο της συζήτησης για το ασφαλιστικό στη Βουλή ο κ.Μπούτας προέτρεψε τους Βουλευτές της κυβέρνησης να αποσύρουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αν θέλουν μετά να ξαναπάνε στα χωριά τους… Χαρακτηριστικά είπε: «εγώ πηγαίνω στα χωριά και οι άνθρωποι βρίζουν και μου λένε για τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ “αν θέλουν ας ξαναέρθουν να πάρουν ψήφο ή να μας δικαιολογήσουν την ψήφο που θα ρίξουν για το ασφαλιστικό».

Ερωτώμενος για το αν θα καταφέρουν φέτος οι αγρότες να ψήσουν το αρνί τους, απλως αρκέστηκε στο σχόλιο: «Αρνί θα ψήσουμε ας είναι και μαύρο».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ