Πάτρα: Συνελήφθησαν 3 άτομα με 22 κιλά χασίς

Εγκληματική ομάδα που εισήγαγε ναρκωτικά από την Αλβανία και τα μετέφερε σε περιοχές της Ελλάδας, εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, σε συνεργασία με άνδρες της ΟΠΚΕ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Έλληνες ηλικίας 50 και 23 ετών, καθώς και έναν 23χρονο υπήκοο Αλβανίας, ενώ βρήκαν περισσότερα από 22 κιλά χασίς.

Παράλληλα, για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται δύο άτομα υπήκοοι Αλβανίας.

Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σταμάτησαν για έλεγχο στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος.

Έπειτα από έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν 22 δέματα, που περιείχαν περισσότερα από 22 κιλά χασίς.

Από την έρευνα προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι ο 50χρονος είχε παραλάβει το χασίς σε περιοχή της Ηγουμενίτσας, από τους δύο άνδρες που αναζητούνται, οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισάγει τα ναρκωτικά από την Αλβανία.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, προέκυψε, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ότι αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι οι δύο 23χρονοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε περιοχή της Αθήνας.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο 23χρονοι ήταν αυτοί που είχαν σχεδιάσει την εισαγωγή και μεταφορά των ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Πηγή:ΑΠΕ

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ