Δε θα πιστεύετε την Εκδίκηση που πήρε ένας Πατέρας όταν έμαθε τι έκανε ο Έφηβος στην Κόρη του…

 

Ο πατέρας ενός βρέφους που κακοποιήθηκε σeξουαλικά από έναν έφηβο, πήρε την εκδίκησή του με τον πιο βάναυσο τρόπο: του έκοψε τα χέρια!

Ο πατέρας συνελήφθη λίγο αφότου ολοκήρωσε το αποτρόπαιο έργο του.

Τον ανώνυμο 17χρονο έπιασε επ” αυτοφώρω η μητέρα του 7 μηνών βρέφους την ώρα της επίθεσης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση αφού εξέτισε μόνο τρεις μήνες φυλακή. Ο πατέρας και ο έφηβος ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν στην ακροαματική διαδικασία, αλλά αφότου έμαθαν ότι η διαδικασία πήρε αναβολή, πρότεινε στον έφηβο να τον γυρίσει σπίτι του με το μηχανάκι του.

Δε θα πιστεύετε την Εκδίκηση που πήρε ένας Πατέρας όταν έμαθε τι έκανε ο Έφηβος στην Κόρη του… - Εικόνα1

Και για κάποιο περίεργο λόγο, ο νεαρός δέχτηκε!

Ο πατέρας στη συνέχεια τον εξανάγκασε να πιεί ηρεμιστικό φάρμακο. «Το θύμα δεν είχε τις αισθήσεις του όταν του έκοψε τα χέρια«, γράφει η The Indian Express.

Η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στη σκηνή μέσα σε 20 λεπτά και μετέφεραν τον έφηβο σε τοπικό νοσοκομείο, από το οποίο μεταφέρθηκε σε περιφερειακή εγκατάσταση όπου υποβλήθηκε σε μια αποτυχημένη επανορθωτική χειρουργική επέμβαση.

Αρχές ανακάλυψαν τον πατέρα κοντά στο χωριό Jhumpa, όπου συνέβη το περιστατικό.

Όταν εκείνος έμαθε ότι ο έφηβος είχε επιζήσει από την επίθεση, η αστυνομία αναφέρει ότι δεν έδειξε μεταμέλεια και ήταν απογοητευμένος που το θύμα του δεν είχε πεθάνει…
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ