Αυτή η Όμορφη Κοπέλα Κατέληξε στο Νοσοκομείο, Παλεύοντας για τη Ζωή της. Γυναίκες, ΑΝΟΙΞΤΕ τα Μάτια σας!

Μία κοπέλα, που έπεσε θύμα κακοποίησης από το αγόρι της, μιλάει για την βίαια επίθεση που δέχτηκε. Το περιστατικό συνέβη επειδή εκείνος ζήλευε και είχε πάθει εμμονή με μία selfie που είχε βγάλει πολύ πριν dnha γνωριστούν, η οποία ήταν κάπως αποκαλυπτική. 

Η Sokha Nuon, 34, από τη Μελβούρνη, ενθουσιάστηκε πολύ όταν ο John Grima της ζήτησε να βγούνε όταν τον γνώρισε το 2012.

Αυτή η Όμορφη Κοπέλα Κατέληξε στο Νοσοκομείο, Παλεύοντας για τη Ζωή της. Γυναίκες, ΑΝΟΙΞΤΕ τα Μάτια σας! - Εικόνα1

Αυτή η Όμορφη Κοπέλα Κατέληξε στο Νοσοκομείο, Παλεύοντας για τη Ζωή της. Γυναίκες, ΑΝΟΙΞΤΕ τα Μάτια σας! - Εικόνα2

Σύντομα όμως έγινε κτητικός και βίαιος και μετά από το χτύπημα του, έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία. Δεν είχε δείξει όμως κανένα δείγμα της βίαιας συμπεριφοράς του στην αρχή και εκείνη δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο συναίσθημα που ένιωσε για τον 39χρονο. Σύντομα έβλεπαν σοβαρά ο ένας τον άλλον και άρχισαν να συζούν.

Έμαθε αργότερα πως είχε χάσει την έγκυο γυναίκα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τρία χρόνια πριν. Πίστεψε πως ήταν dnha ένας πραγματικός gentleman. Ήταν πολύ ευγενικός και της φερόταν πολύ καλά.

Αλλά μετά από λίγο, αυτό άρχισε να αλλάζει. Έγινε κτητικός και ήθελε να την ελέγχει. Μία μέρα, βρήκε μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram, πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν. Ήταν μία selfie της που φορούσε ένα κοντό μπλουζάκι.

Αυτή η Όμορφη Κοπέλα Κατέληξε στο Νοσοκομείο, Παλεύοντας για τη Ζωή της. Γυναίκες, ΑΝΟΙΞΤΕ τα Μάτια σας! - Εικόνα3

Αυτή η Όμορφη Κοπέλα Κατέληξε στο Νοσοκομείο, Παλεύοντας για τη Ζωή της. Γυναίκες, ΑΝΟΙΞΤΕ τα Μάτια σας! - Εικόνα4

Νευρίασε πολύ και νόμιζε πως την είχε στείλει σε κάποιον. Ηρέμησε μετά από λίγο, αλλά είχε πάθει εμμονή με αυτή τη φωτογραφία. Μία εβδομάδα αργότερα, την κατηγόρησε πως τον απατάει.

“Νόμιζε πως έστελνα τις φωτογραφίες μου σε κάποιον. Μετά, μου έριξε κουτουλιά στη μύτη.”

Αφού έγινε αυτό, βγήκε προς τα έξω να κάνει ένα τσιγάρο. Παρά την κίνησή του αυτή, εκείνη παραδέχεται πως τον συγχώρεσε, πιστεύοντας πως δεν θα ξαναγίνει.

Από τότε όμως άρχισε να γίνεται πολύ πιεστικός και να την παρακολουθεί. Εκείνη, προσπαθούσε να αποφεύγει τους φίλους και την οικογένειά της.

Αυτή η Όμορφη Κοπέλα Κατέληξε στο Νοσοκομείο, Παλεύοντας για τη Ζωή της. Γυναίκες, ΑΝΟΙΞΤΕ τα Μάτια σας! - Εικόνα5

Αυτή η Όμορφη Κοπέλα Κατέληξε στο Νοσοκομείο, Παλεύοντας για τη Ζωή της. Γυναίκες, ΑΝΟΙΞΤΕ τα Μάτια σας! - Εικόνα6

Τελικά, ζήτησε βοήθεια από ένα ίδρυμα. Όταν μίλησαν, της υποσχέθηκε πως τα πράγματα θα αλλάξουν και θα είναι καλύτερα. Έτσι, αποφάσισε να του δώσει άλλη μία ευκαιρία.

Τον Απρίλιο του 2013 όμως, έγινε τόσο βίαιος που άρχισε να φοβάται για τη ζωή της. Της πήρε το τηλέφωνο και το δίπλωμα και της έλεγε να αφήσει τη δουλειά της. Μία μέρα μάλιστα, είχε μία βίαιη έκρηξη που την έκανε πραγματικά να φοβάται για τη ζωή της.

Για άλλη μια φορά, την κατηγορούσε πως τον απατούσε. Την χτύπησε στο πρόσωπο, την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την κλωτσάει.

Πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα εργαλείο και άρχισε να την χτυπάει με αυτό στα πόδια και το σώμα. Στη συνέχεια την κλείδωσε στο μπάνιο και της άνοιξε μόνο όταν ήταν η ώρα να την βάλει να καθαρίσει το σπίτι.

Συνέχισε και μετά να την χτυπάει. Την τέταρτη μέρα, καθώς καθάριζε, είδε πως δεν ήταν εκεί. Βλέποντας την ευκαιρία, άρχισε να τρέχει και πήδηξε από τον φράχτη.

Χτύπησε την πόρτα του γείτονα για βοήθεια και εκείνος πήρε αμέσως την αστυνομία, μόλις είδε την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Αυτή η Όμορφη Κοπέλα Κατέληξε στο Νοσοκομείο, Παλεύοντας για τη Ζωή της. Γυναίκες, ΑΝΟΙΞΤΕ τα Μάτια σας! - Εικόνα7

Στο νοσοκομείο είδαν πως είχε πάθει εγκεφαλική αιμορραγία από το πολύ ξύλο και είχε μελανιές και κοψίματα σε όλο της το σώμα.

Η ανάρρωση της πήρε πολύ καιρό, αλλά οι φυσικοί τραυματισμοί ήταν μόνο ένα κομμάτι του προβλήματος. Χρειάστηκε πολλές συνεδρίες με ψυχοθεραπευτή για να μπορέσει να συνέλθει.

Τον Οκτώβριο του 2014, ο John Grima δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε 6 χρόνια κάθειρξη, με 4 χρόνια αναστολή.

Τον Μάιο του 2015, του έκανε μήνυση και το δικαστήριο αποφάσισε να την αποζημιώσει με $70,000 για όσα πέρασε. Μετά από ένα χρόνο, ακόμα αναρρώνει σωματικά και ψυχικά. Έχει βρει και καινούργιο άντρα και νιώθει επιτέλους χαρούμενη.

“Θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου με άλλες γυναίκες που βιώνουν κάτι παρόμοιο. Να φύγετε την πρώτη φορά που θα σας χτυπήσει. Μακάρι να είχα κάνει και εγώ το ίδιο.”

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ