Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν!

Το Κάρμα πολλές φορές γυρνάει πίσω και οι διάσημοι το ξέρουν πολύ καλά και στη προκειμένη περίπτωση η Μαντόνα, που αντιμετωπίζει προβλήματα με τα παιδιά της. 

Η Μαντόνα τις δεκαετίες του 1980 και 1990 εκτός από το γεγονός ότι ήταν η «βασίλισσα της ποπ», πρωτοστάτησε σε προκλητικές εμφανίσεις, φωτογραφήθηκε γυμνή στο Playboy, τραγούδησε για το σeξ και πολλά ακόμη που είναι άκρως ακατάλληλα για ανηλίκους…

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα1

Έκδοσε ακόμα και ένα αισθησιακό βιβλίο με διάσημους της εποχής, όπως ο Vanilla Ice…

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα2

Ήταν μια ποπ σταρ που δεν μπορούσε να περιοριστεί σε προκαθορισμένα όρια και έκανε αυτό που ήθελε χωρίς να νοιάζεται ότι προκαλεί τη κοινή γνώμη. Αργότερα έκανε οικογένεια, και το γεγονός ότι έγινε μητέρα φαίνεται να την άλλαξε κάπως…

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα3

Ο τρόπος που διαπαιδαγωγεί τα παιδιά της δεν είναι τόσο ανέμελος όσο η εικόνα της και αυτό φαίνεται πως είναι μεγάλο πρόβλημα…

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα4

Αλλά τα παιδιά που έκανε με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, έναν βιολογικό γιο, τον Ρόκο, που γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 2000 και δύο θετά παιδιά από το Μαλάουι, φαίνεται ότι δε τα πάνε καλά μαζί της.

Αποδεικνύεται ότι η Μαντόνα γίνεται αυταρχική όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών της, και τα παιδιά πιστεύουν ότι είναι απόλυτα εξουσιαστική.

Πηγές αναφέρουν, ότι τα έφηβα παιδιά της, ο Ρόκο και η Λούρδες, έχουν κουραστεί με τα ανάμεικτα μηνύματα της μητέρας τους.

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα5

Το πρόγραμμα των περιοδειών της είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, που σημαίνει ότι όποτε βρίσκεται στην ίδια πόλη με τα παιδιά της, η Μαντόνα ελέγχει το παραμικρό στις ζωές τους.

Ο πρώην σύζυγος της Μαντόνα, ο Γκάι Ρίτσι ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκείνη ζει στη Νέα Υόρκη.

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα6

Ο 15χρονος γιος τους Ρόκο δήλωσε ότι δε θέλει να ζει με τη μητέρα του και ζει με τον πατέρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα Χριστούγεννα. Τα πράγματα ξέφυγαν και η Μαντόνα αποφάσισε να κινηθεί νομικά για να τον αναγκάσει να επιστρέψει σε εκείνη.

Ένας δικαστής στο Μανχάταν αποφάσισε ότι ο Ρόκο θα έπρεπε να επιστρέψει πίσω στη Νέα Υόρκη πριν τον Ιανουάριο για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς σε ιδιωτικό σχολείο.

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα7

Αλλά ο Ρόκο αρνήθηκε, ισχυριζόμενος ότι κουράστηκε από την αυταρχική συμπεριφορά της μητέρας του κατά την περσινή της περιοδεία Rebel Heart.

“Ο Ρόκο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του 2015 σε περιοδεία με τη μητέρα του και αναστατώθηκε που δε περνούσε αρκετό χρόνο μαζί της,” αναφέρει μια πηγή. Επίσης ανέφερε ότι του είναι δύσκολο να κάνει φίλους στη Νέα Υόρκη, μιας και όλοι θέλουν να επισκεφτούν το διάσημο σπίτι της μητέρας του.

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα8

Αλλά τον Απρίλιο, η Μαντόνα έφτασε μέχρι την Αγγλία για διορθώσει τη σχέση της με τον γιο της. Τέλος Μαΐου, ο Ρόκο εθεάθη από παπαράτσι να πίνει καφέ με φίλους στο Μανχάταν πριν πάει στο σπίτι της μητέρας του. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που γύρισε στη Νέα Υόρκη από πέρυσι.

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα9

Μάλλον η Μαντόνα υποχώρησε για να τα βρει με το γιο της. Αλλά τι συμβαίνει με την 19χρονη κόρη της Μαντόνα, τη Λούρδες; Φαίνεται να είναι ελεύθερη να κάνει τη ζωή της!

“Η προκλητική εικόνα που προβάλλει είναι απολύτως ελέγξιμη,” αναφέρει μια πηγή, “και ο τρόπος που διαχειρίζεται τα παιδιά της είναι μια επέκταση αυτού. Η μητέρα της Μαντόνα ήταν αυστηρά Καθολική και αυτό έχει περάσει και στη Μαντόνα σχεδόν σε σημείο αυτό-τιμωρίας. ”

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα10

Η Μαντόνα φέρεται να ήταν συγκλονισμένη, όταν η μεγαλύτερη κόρη της έφυγε για το κολέγιο, καθώς δε θα μπορούσε να την ελέγχει. Μέχρι εκείνο το σημείο, η τηλεόραση απαγορευόταν, τα γλυκά ήταν ανύπαρκτα, χωρίς γαλακτοκομικά, αλάτι ή συντηρητικά.

“Η Λούρδες είναι η μόνη που ξέρει τι περνάει ο Ρόκο. Ο Ντέιβιντ και η Μέρσι είναι ακόμα μικροί, και δε μπορούν να συνδεθούν μαζί του σε αυτό το επίπεδο. Η Λούρδες απολαμβάνει την ελευθερία της ο Ρόκο την ζηλεύει. ”

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα11

Αυτός είναι ο Λόγος που τα Παιδιά της Μαντόνα Δε θέλουν Ούτε να τη Βλέπουν! - Εικόνα12
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ