Μαρία Μενούνος: Το ευχάριστο μήνυμα και η φωτογραφία μετά τις εξωσωματικές!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε όλοι έκπληκτοι τον Keven Undergaro να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, Maria Menounos σε τηλεοπτική εκπομπή.

Για την ακρίβεια ήταν πριν περίπου από δύο μήνες, ενώ το ζευγάρι διατηρεί δεσμό για 18 ολόκληρα χρόνια!

Αμέσως μετά την πρόταση γάμου η γοητευτική παρουσιάστρια άρχισε αμέσως τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδί με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία του γάμου του, όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως ήδη σχεδιάζει το γάμο του, αφού είναι κάτι που επιθυμεί και δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο.

Η Μαρία Μενούνος έχει ήδη κάνει τρεις προσπάθειες για εξωσωματική γονιμοποίηση που όμως δεν ήταν επιτυχημένες. Το βράδυ της Τρίτης, 31 Μαΐου, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram απο την παραλία με τη σιλουέτα της στα καλύτερά της.

«Μετά από μήνες και μήνες θεραπείας για τις εξωσωματικές δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία και να πω πως μπορώ πλέον να αισθάνομαι πως είμαι ο εαυτός μου ξανά. Όλη αυτή η προσπάθεια κοστίζει σωματικά και ψυχικά. Μετά από μερικές εβδομάδας σκληρής προπόνησης κατάφερα να ξανακερδίσω τον εαυτό μου! Όποια έχει κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση με καταλαβαίνει. Αυτές οι διακοπές μου ήταν τόσο απαραίτητες και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να τις απολαύσω!» έγραψε στο σχόλιο της φωτογραφίας της η Μαρία Μενούνος.

Μαρία Μενούνος: Το ευχάριστο μήνυμα και η φωτογραφία μετά τις εξωσωματικές! - Εικόνα1

Πηγή: markos.tv

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ