Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια στον έpωτα της μιας βραδιάς!

Έφτασε η στιγμή να ανοίξουμε το εpωτικό κεφάλαιο του One Night Stand της νέας μόδας στον έpωτα… Όσο και να το απορρίπτουμε ή να μην το εγκρίνουμε δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσουμε, είτε από περιέργεια, είτε επειδή μπορεί να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει συνέχεια… Ο έpωτας της μίας βραδιάς δεν έχει απαιτήσεις, ευθύνες και δεσμεύσεις γεγονός που πλέον τον κάνει περιζήτητο σε αρκετούς ανθρώπους – ανεξαιρέτως ζωδίου-!

Ποια είναι όμως η άποψη των ζωδίων για το one night stand; Ποιοι το επιλέγουν και το επιδιώκουν; Ποιοι είναι οι σεμνότυφοι σε σημείο αποφεύγουν και πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια την αμέσως επόμενη μέρα;

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο που σε ενδιαφέρει :

Κριός

Ο παρορμητικός και ενθουσιώδης Κριός, δεν διστάζει να επιδιώξει μία εφήμερη, επιπόλαιη εpωτική στιγμή της μίας βραδιάς, αρκεί να υπάρχει ένταση και πάθος …. Το one night stand είναι το αγαπημένο του σπορ, ειδικά στα νεανικά του χρόνια που διψά να κυνηγά νέες περιπέτειες και εμπειρίες… Θα πει το «μεγάλο» ναι, στον έpωτα που γνώρισε το βράδυ στο κλαμπ, στο πάρτι ή στις διακοπές του, αρκεί να τον έχει προκαλέσει με τέτοιο τρόπο που θα του έχει ιντριγκάρει τον πόθο. Τι γίνεται την επόμενη μέρα; Αφού κατέκτησε τον εpωτικό του στόχο, είναι ενθουσιασμένος αλλά πάει παρακάτω…

Ταύρος

Σίγουρα έχεις ακούσει και διαβάσει ότι ο Ταύρος είναι συντηρητικός και παραδοσιακός… Αυτό είναι όντως μία μεγάλη αλήθεια, κάτι όμως που σίγουρα δεν γνώριζες είναι ότι ένας Ταύρος δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιλέξει να ζήσει την εμπειρία του One Night Stand. Ένας Ταύρος είναι έντονα σεxουαλικός και λάγνος, αν και προτιμά τις σταθερές σχέσεις, θα δοκιμάσει το σεx για μία βραδιά, είτε γιατί δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον πειρασμό και στην πρόκληση, είτε επειδή είναι παραμελημένος εpωτικά από το σύντροφό του! Τι γίνεται την επόμενη μέρα; Ο Ταύρος συνειδητοποιεί ότι το one night stand προσφέρει μόνο μία στιγμιαία σαρκική απόλαυση και αποφεύγει να το ξανακολουθήσει…

Δίδυμοι

Είναι γνωστό ότι ο Δίδυμος είναι πολύ προχωρημένος άνθρωπος, ιδιαίτερα στο τομέα των σχέσεων και του έpωτα… Το one night stand του αρέσει, γιατί δεν έχει δεσμεύσεις και δεν του στερεί την ελευθερία του … Το επιλέγει, το ακολουθεί ιδιαίτερα όταν δεν είναι αρκετά εpωτευμένος ή έτοιμος να δεσμευτεί … Βασική προϋπόθεση είναι το άτομο με το οποίο θα προκύψει ο έpωτας της μίας βραδιάς να έχει παίξει έστω και λίγο με το μυαλό του … Τι συμβαίνει την επόμενη μέρα από το one night stand: Ο Δίδυμος είναι κεφάτος, χαμογελαστός και επιμένει ότι νιώθει πιο άνετα και ανάλαφρα με τον έpωτα χωρίς απαιτήσεις!

Καρκίνος

Η πρώτη σκέψη που κάνει ένας Καρκίνος στο άκουσμα του one night stand είναι : «Αποκλείεται… τι με περνά εμένα για κάποιο εύκολο θήραμα απλά για να παίξουμε; Που πήγαν τα συναισθήματα; Που πήγαν οι αξίες»; Η αλήθεια είναι ότι ο Καρκίνος είναι ενάντια στον έpωτα μίας βραδιάς …τον κατακρίνει, τον φοβάται και σπάνια τον δοκιμάζει… Στην περίπτωση που παρασυρθεί σε αυτόν, θα το κάνει μόνο γιατί έχει συγκινηθεί συναισθηματικά από το άτομο και έχει την ελπίδα ότι θα υπάρξουν και άλλες βραδιές. Τι γίνεται όμως όταν ο Καρκίνος συνειδητοποιήσει ότι ο έpωτας που έζησε ήταν μόνο one night stand; Τρέχουμε όλοι για να τον παρηγορήσουμε!

Λέων

Ένα μεγαλοπρεπές Λιοντάρι δεν είναι ποτέ για one night stand… Ποιος δεν θα θελε να έχει κάθε βράδυ στην αγκαλιά του τον «βασιλιά» του ζωδιακού; Ο Λέοντας έχει τόση μεγάλη αυτοπεποίθηση που πιστεύει ότι κανείς δεν θα βολευόταν μαζί του εpωτικά μόνο για ένα βράδυ … αλλά ότι θα «διψούσε» για πολλά περισσότερα… Ο ίδιος θα επέλεγε το one night stand μόνο για να επιβεβαιώσει το εγώ του … Την επόμενη μέρα από το one night stand ο Λέοντας θα κοιτάζει το κινητό του και θα το έχει «σιγουράκι» ότι το άτομο με το οποίο πέρασε μία απολαυστική νύχτα θα εκλιπαρεί για να υπάρξει συνέχεια…

Παρθένος

Ένας Παρθένος για να λειτουργήσει εpωτικά πρέπει πρώτα να έχει υπάρξει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που θα έχει φουντώσει τον πόθο του! Στο one night stand δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη ευκαιρία για φλερτ, συζητήσεις και λεκτικά παιχνιδάκια… Ο μόνος λόγος για να το επιλέξει λοιπόν, είναι επειδή διανύει περίοδο μοναξιάς και έχει σωματικές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν! Τι συμβαίνει όμως την επόμενη μέρα από το one night stand; Ο Παρθένος αισθάνεται ότι δεν του προσέφερε απολύτως τίποτα η βραδιά που πέρασε και έχει πολλά επιχειρήματα για να πείσει τον εαυτό του ότι δεν θα το ξαναεπαναλάβει!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και της σχέσης, όμως στα εpωτικά του είναι και αρκετά άστατος αλλά και ασυγκράτητος … Το one night stand θα το απολαύσει σαν ένα εpωτικό παιχνίδι, θα το επιδιώξει όταν αισθάνεται παραμελημένος συναισθηματικά από την σταθερή του σχέση. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ζυγός είναι και το ζώδιο που δεν αντέχει την μοναξιά και συμβιβάζεται … Έτσι λοιπόν το one night stand έρχεται για να καλύψει έστω και για λίγο τις εpωτικές του ανάγκες… Τι συμβαίνει την επόμενη μέρα; Ο Ζυγός χαμογελά από ευχαρίστηση σκεπτόμενος τα εpωτικά στιγμιότυπα της βραδιάς που πέρασε.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός δεν λέει ποτέ όχι στο σεx, έστω και αν είναι one night stand … Θα το προτιμήσει όταν αισθάνεται πληγωμένος και προδομένος, σίγουρα θα το επιλέξει όταν επιθυμεί να πάρει την εpωτική του εκδίκηση ή ακόμα και όταν θέλει προσωρινά να ξεγελάσει τον εαυτό του ότι θα ξεχάσει την πρώην σχέση του! Η εpωτική ζωή του Σκορπιού είναι φλογερή και είναι γεγονός ότι τον έλκει και οτιδήποτε ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει σε one night stand είναι να υπάρχει εχεμύθεια αλλά να μην εμπλακεί σε τίποτα το συναίσθημα! Πώς αντιδρά την επόμενη μέρα; Σαν να μη συνέβη απολύτως τίποτα!

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο συλλέκτης εμπειριών ακόμα και στον έpωτα…. Όσες περισσότερες εμπειρίες έχει τόσο πιο ευχαριστημένος είναι ! Το One Night Stand λοιπόν, είναι ένα εpωτικό σπορ γεμάτο δράση και περιπέτεια που του ανεβάζει πλήρως την αδρεναλίνη… Αν σκεφτείς ότι δεν τα πάει καλά και με τη δέσμευση, τότε θα καταλάβεις ποια είναι η αιτία που προτιμά τον έpωτα για μία βραδιά! Πώς αντιδρά όμως την επόμενη μέρα από το one night stand; Αισθάνεται ευτυχής γιατί για μία ακόμα φορά κατέκτησε έναν εpωτικό του στόχο!

Αιγόκερως

Ακόμα και ένας καθωσπρέπει Αιγόκερως, φτάνει η στιγμή που κάνει την κασκαρίκα του και επιλέγει να δοκιμάσει το One Night Stand … Όταν το Αιγοκεράκι δεν είναι έτοιμο συναισθηματικά ή και πρακτικά δεν θέλει ούτε να ταλαιπωρεί αλλά ούτε και να ταλαιπωρείται … Έτσι λοιπόν προτιμά να ζήσει τον έpωτα της μίας βραδιάς, αρκεί να έχουν ξεκαθαριστεί από την αρχή κάποια πράγματα! Βασική προϋπόθεση για τον Αιγόκερω είναι να παραμείνει ένα κοινό μυστικό και στη συνέχεια να μην υπάρχουν απαιτήσεις! Πώς αντιδρά την επόμενη μέρα; Ικανοποιημένος και ευχαριστημένος συνεχίζει την ροή της καθημερινότητάς του!

Υδροχόος

Ρώτησε έναν Υδροχόο τη άποψή του για το One Night Stand και σίγουρα αυτό που θα σου απαντήσει είναι : «Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, ότι θέλουμε κάνουμε ….είναι ωραία φάση πάντως, γνωρίζεις νέους ανθρώπους και δεν ζορίζεσαι πουθενά»! Ο απρόβλεπτος Υδροχόος λατρεύει τις εκπλήξεις ακόμα και στα εpωτικά του … Τον ιντριγκάρει η ιδέα ότι με έναν άνθρωπο που γνώρισε ξαφνικά σε μία βραδινή έξοδο, θα μοιραστεί μαζί του μία δυνατή εpωτική στιγμή… Φιλελεύθερος και προοδευτικός επιλέγει τον έpωτα για μία βραδιά γιατί είναι της άποψης ότι στο κρεβάτι δεν μπαίνουν όρια και ταμπού!

Ιχθύς

Ακόμα και στο one night stand ο ιχθύς θα βάλει το ρομάντζο του και θα το κάνει να φαντάζει σαν ένα όμορφο παραμύθι … Το Ψαράκι μπορεί να είναι γλυκό, τρυφερό και συναισθηματικό, είναι όμως πολύ άστατο στα eρωτικά και ξεγλιστρά… Πολλές φορές του τυχαίνει να πηγαίνει στο κρεβάτι με ένα άτομο που μόλις γνώρισε, νομίζοντας ότι ζει τον έpωτα της ζωής του και την επόμενη μέρα να αναθεωρεί και να μην θέλει να υπάρξει συνέχεια! Αν τον ρωτήσεις βέβαια την άποψή του για το one night stand αυτό που θα σου πει είναι : «Μα αν δεν υπάρχει και λίγο συναίσθημα, τι νόημα έχει»; Μην τον πιστέψεις….

Πηγή: zwdiasimera.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ