Διακοπές της κυκλοφορίας στην εθνική Θεσσαλονίκης-Εδεσσας

Διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας που θα ισχύσουν μέχρι το απόγευμα της Κυριακής λόγω εργασιών ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, έως τα όρια του Νομού Πέλλας – Τμήμα Κόμβος Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης – Χαλκηδόνας έως τα όρια Νομού Πέλλας», που εκτελείται από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, σήμερα θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Ιωνίας).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Αρχικά θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη λωρίδα αναμονής που υφίσταται για την αριστερή στροφή από το ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας προς το ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική της Εγνατίας Οδού, καθώς και στην απόληξη της νησίδας στο μέσο του οδοστρώματος. Συνεπεία του ανωτέρω δεν θα πραγματοποιείται η κίνηση από Εγνατία Οδό (ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική).

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ενώ από τη Διεύθυνση Τροχαίας της Θεσσαλονίκης συστήνεται προς του οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ