Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/7

Κριός
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ επηρεάζει κυρίως τον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και την κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Η δύσκολη όψη της με τον απρόβλεπτο Ουρανό, φέρνει κάποιες ανατροπές και νευρική ένταση – ίσως αλλάζουν πορεία ορισμένοι στόχοι σας. Αυξημένες υποχρεώσεις, κι εκεί με έκτακτα θέματα.
Ταύρος
Τον τομέα των ταξιδιών επηρεάζει η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, κι έτσι είναι μέρες με εκδρομές και περιπέτειες, όμως η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον ανατρεπτικό Ουρανό, μπορεί να φέρνει ορισμένα απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές. Επίσης επηρεάζει θέματα εκπαίδευσης και νομικών, κι εκεί με πιθανές ανατροπές. Αλλαγή στάσης ζωής.

Δίδυμοι
Ορισμένα ψυχολογικά και πρακτικά ξεκαθαρίσματα είναι πιθανό να γίνονται με την επιρροή αυτής της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ίσως και με απρόβλεπτο τρόπο, καθώς είναι μια νευρική πανσέληνος. Επηρεάζονται και οι φιλικές σας σχέσεις – πιθανές αψυχολόγητες συμπεριφορές. Θέματα οικονομικά, δανείων, κληρονομικών, επενδύσεων, χορηγιών κλπ, επηρεάζονται και αυτά.

Καρκίνος
Μια κοινωνική πανσέληνος κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία δίνει την ευκαιρία αυτές τις μέρες για διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, όμως η δύσκολη επιρροή του Ουρανού που εμπλέκεται, φέρνει και κάποιες ανατροπές σε σχέσεις και ισορροπίες, τόσο σε προσωπικές σχέσεις, όσο και σε επαγγελματικές. Γενικά μια επιρροή που σας κρατά σε εγρήγορση.

Λέων
Θέματα εργασιακά κυρίως επηρεάζει αυτή η πανσέληνος, όπου μπορεί αυτές τις μέρες να γίνονται διάφορες αλλαγές και να υπάρχει μια αστάθεια. Επίσης ξαφνικές αλλαγές ή άλλα απρόοπτα πιθανά στα ταξίδια σας. Ακόμα, η πανσέληνος αυτή δίνει έμφαση σε ζητήματα υγείας και διατροφής. Διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες σάς κρατούν σε εγρήγορση.

Παρθένος
Ερωτική και δημιουργική αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, δίνει την ευκαιρία για φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι και ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Βέβαια η εμπλοκή του απρόβλεπτου Ουρανού στην επιρροή της πανσελήνου, φέρνει και κάποιες αψυχολόγητες συμπεριφορές στα ερωτικά ή με τα παιδιά, όπως επίσης και ορισμένα έκτακτα οικονομικά θέματα.
Ζυγός
Σήμερα το βράδυ κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου, η οποία για το ζώδιό σας είναι νοσταλγική και βγάζει διάφορες μνήμες στην επιφάνεια. Παράλληλα, επηρεάζει θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ η εμπλοκή του ανατρεπτικού Ουρανού ίσως φέρει κάποια απρόοπτα, όπως επίσης και αλλαγή ισορροπιών σε οικογενειακές κι αισθηματικές σχέσεις αλλά και με συνεργάτες.

Σκορπιός
Μια επικοινωνιακή και ζωηρή πανσέληνος κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία δίνει την ευκαιρία για διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα, όπως επίσης και για μετακινήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Η ταυτόχρονη επιρροή του απρόβλεπτου Ουρανού όμως, φέρνει και κάποια απρόοπτα σε μετακινήσεις, επικοινωνία αλλά και στο χώρο δουλειάς – νευρική καθημερινότητα.

Τοξότης
Τον οικονομικό σας τομέα επηρεάζει η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, κι έτσι είναι μέρες με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τα αποκτήματά σας. Η συνδυασμένη όμως επιρροή του απρόβλεπτου Ουρανού, φέρνει και έκτακτα θέματα ή έξοδα, όπως επίσης και κάποιες ανατροπές στα ερωτικά.

Αιγόκερως
Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, μια επιρροή που σας βάζει σε δράση και σας ωθεί σε ξεκινήματα, αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Επειδή σχηματίζει δύσκολη όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, είναι μέρες με διάφορα απρόοπτα και πιθανή αλλαγή πορείας και αποφάσεων, ενώ γενικά μπορεί να είστε και ψυχολογικά κάπως ασταθείς.

Υδροχόος
Η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ σάς βάζει αυτές τις μέρες σε φάση απολογισμών, καθώς γίνεται στον τελευταίο σας οίκο και κλείνουν διάφοροι κύκλοι. Έτσι είναι πιθανό να έρχονται στην επιφάνεια διάφορα “φαντάσματα” του παρελθόντος. Επίσης προκαλεί και ορισμένα απρόοπτα, κυρίως σε μετακινήσεις και επικοινωνία. Λίγο ανήσυχος ύπνος.

Ιχθύες
Αυτή η πανσέληνος τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι είναι μέρες που βγαίνετε με τις παρέες σας ή που ασχολείστε περισσότερο με ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και με το ίντερνετ και τα social media. Η εμπλοκή του απρόβλεπτου Ουρανού φέρνει ξαφνικές αλλαγές σε σχέδια, κάποιες αψυχολόγητες συμπεριφορές, αλλά και έκτακτα έξοδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ