Ο λογαριασμός του Instagram με δάπεδα από όλον τον κόσμο που σπάει τα κοντέρ

Μαρακές, Παρίσι, Βενετία, Λονδίνο είναι μερικές από τις πιο φημισμένες πόλεις στον κόσμο που σας προσκαλούν να γνωρίσετε τα διάφορα αξιοθέατα και τις ομορφιές τους.

Από τα παλάτια και τις εκκλησίες, μέχρι την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τα τοπία, οι περισσότερες περιοχές είναι γεμάτες με αξιοθέατα που μπορούν να σε κρατήσουν απασχολημένο. Αλλά, ένας γερμανός φωτογράφος, με το όνομα Sebastian Erras, συμβουλεύει τους ανθρώπους να κοιτάνε… χαμηλά. Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, parisianfloors, o Erras αποτυπώνει τα όμορφα πατώματα και δάπεδα από τις πόλεις που έχει επισκεφτεί.

Μέχρι στιγμής ο ταλαντούχος φωτογράφος έχει φωτογραφήσει δάπεδα στο Μαρακές, τη Βαρκελώνη, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Βενετία και την Αμβέρσα με τη φωτογραφική μηχανή του, δημοσιεύοντας στο Instagram διάφορες εικόνες από όμορφα, ψηφιδωτά και σχέδια. Προς το παρόν, μάλιστα το προφίλ, έχει περισσότερους από 91.000 οπαδούς, και οι επισκέπτες βλέπουν στη σελίδα μια διαφορετική οπτική από τις ιστορικές πόλεις.

«Ελπίζω ότι θα απολαύσατε τα πατώματα του Λονδίνου και ότι σας ενέπνευσε λίγο για να ανακαλύψετε και μόνοι σας αυτά τα δάπεδα. Θυμηθείτε να ψάξετε στο χάρτη για αυτά τα μέρη στο Λονδίνο», λέει ο ίδιος.

Στο λογαριασμό του, δίνει πλήρεις πληροφορίες για το κάθε δάπεδο. Ο φωτογράφος ξεκίνησε να παίρνει λήψεις από τα πατώματα και να τα δημοσιεύει στο Instagram μόλις πριν από ένα χρόνο, όταν, μετά την επίσκεψη του στο Μαρακές το Μάιο, είχε γοητευτεί από τη χώρα και τα ζωντανά, λεπτομερή πλακάκια του. Η ιδέα του αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής και ο ίδιος λέει παρουσιάζοντας το έργο του: «Τα πόδια μου και τα παπούτσια μου, με αντιπροσωπεύουν». Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και συγκεντρώνει χιλιάδες likes…

Δείτε τις φωτογραφίες…

Ο λογαριασμός του Instagram με δάπεδα από όλον τον κόσμο που σπάει τα κοντέρ - Εικόνα 1 Ο λογαριασμός του Instagram με δάπεδα από όλον τον κόσμο που σπάει τα κοντέρ - Εικόνα 2 Ο λογαριασμός του Instagram με δάπεδα από όλον τον κόσμο που σπάει τα κοντέρ - Εικόνα 3 Ο λογαριασμός του Instagram με δάπεδα από όλον τον κόσμο που σπάει τα κοντέρ - Εικόνα 4 Ο λογαριασμός του Instagram με δάπεδα από όλον τον κόσμο που σπάει τα κοντέρ - Εικόνα 5nextpage Ο λογαριασμός του Instagram με δάπεδα από όλον τον κόσμο που σπάει τα κοντέρ - Εικόνα 6 Ο λογαριασμός του Instagram με δάπεδα από όλον τον κόσμο που σπάει τα κοντέρ - Εικόνα 7 Ο λογαριασμός του Instagram με δάπεδα από όλον τον κόσμο που σπάει τα κοντέρ - Εικόνα 8 Ο λογαριασμός του Instagram με δάπεδα από όλον τον κόσμο που σπάει τα κοντέρ - Εικόνα 9
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ