Πιείτε κάθε Πρωϊ ζεστό Νερό με μέλι και λεμόνι και θα Εκπλαγείτε…

Έπινα ζεστό νερό με μέλι και λεμόνι κάθε πρωϊ επί ένα χρόνο και να τι συνέβη!

Πιείτε κάθε Πρωϊ ζεστό Νερό με μέλι και λεμόνι και θα Εκπλαγείτε... - Εικόνα 1

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το μέλι και το λεμόνι ήταν συστατικά που αγόραζα σε ένα πακέτο έτοιμα από το φαρμακείο, όταν είχα γρίπη. Φυσικά, αυτά τα μικρά πακέτα δεν βοηθούσαν πολύ, έτσι ήμουν δύσπιστη όταν άρχισα αυτή την πρόκληση. Αλλά πίνοντας πραγματικό χυμό λεμονιού με το σωστό μέλι σε ζεστό νερό είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, και με όλη τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτό έχω μπει σε μία 12 μηνών αναζήτηση για να δω αν πραγματικά είναι θαυματουργό όπως όλοι λένε.

Τελικά είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι έχω πλήρως αναρρώσει και δείτε γιατί:

Δεν έχω αρπάξει κρυολόγημα, γρίπη ή οποιαδήποτε στομαχική ασθένεια για ένα ολόκληρο έτος.

Δεν πίνω πια καφέ και έχω γίνει πρωϊνός τύπος.

Η ενέργεια που παίρνω από το λεμόνι και το μέλι κάθε πρωί έχει γίνει κάτι που ποθώ, και δεν με αφήνει με πονοκεφάλους ή την επίφοβη καφεΐνη. Έχω, επίσης, περισσότερη ενέργεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι άνθρωποι γύρω μου γίνονται όλο και πιο υγιείς – η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Μου πήρε λίγο χρόνο, αλλά τελικά έπεισα την οικογένεια μου ότι το μέλι και το λεμόνι προλαμβάνουν και τις δικές του αδιαθεσίες.

Η Συνταγή μου

Εγώ γενικά χρησιμοποιώ το χυμό μισού λεμονιού, και ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκού οργανικά, άθερμο μέλι σε μία κούπα με πρόσφατα βρασμένο νερό που έχει κρυώσει λίγο (αλλά ακόμα αρκετά ζεστό για να λιώσει το μέλι). Στη συνέχεια προσθέτω μία δόση κρύου νερού, ώστε να μπορώ να το πιω αμέσως με μία κίνηση μόλις ξυπνάω.

Υπάρχουν τουλάχιστον εννέα μεγάλα οφέλη από το πόσιμο ζεστό νερό με λεμόνι και μέλι κάθε πρωί. Αλλά εγώ θα απαριθμήσω τα τρία αγαπημένα μου εδώ:

1)Σας προστατεύει από μολύνσεις, όπως ουρολοιμώξεις

2) Βελτιώνει την Πέψη

3)Σας κάνει να λάμπετε από υγεία και ομορφιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ