Τα Public Συντάγματος ελκύουν Pokemon! Κυνηγήστε τα!

Όταν πριν από πολλά πολλά χρόνια βλέπαμε τα Pokemon στην τηλεόραση, με τον Pikachu και την παρέα του, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα αναζητούσαμε απεγνωσμένα τα ίχνη τους μέσα στην ίδια μας της πόλη.

Τo ίδιο και όταν είχαν ξαναμπεί στη ζωή μας, μέσω του Game Boy της Nintendo. Να όμως πoυ το Pokemon Go, ένα νέο παιχνίδι για smartphones που μπλέκει την εικονική πραγματικότητα με τη ζωή, εξελίχθηκε τελευταία σε φαινόμενο και παγκόσμια τρέλα, κάνοντας όλους μας να ψάχνουμε Pokemon σε δρόμους, πάρκα, πλατείες, βουνά και λαγκάδια!

Πώς ακριβώς παίζεται το Pokemon Go;
Μέσω της κάμερας του κινητού σου, το φυσικό τοπίο που βλέπεις μπροστά σου «εμπλουτίζεται» με Pokemon, με τη μόνη διαφορά ότι καλείσαι να τους αναζητήσεις εσύ, ψάχνοντας  σε πραγματικούς χάρτες και διαδρομές της πόλης. Το παιχνίδι προκάλεσε φρενίτιδα στην Αμερική από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, με αποτέλεσμα να κρασάρουν οι servers λόγω απρόβλεπτα μεγάλης ζήτησης.

Την ώρα πάντως που στο εξωτερικό τα πράγματα τις τελευταίες μέρες έχουν εκτροχιαστεί (ένας άντρας κατηγορείται από τις αστυνομικές αρχές της Μασαχουσέτης ότι προκάλεσε ατύχημα σταματώντας πάνω σε κεντρική λεωφόρο για να πιάσει τον Πίκατσου!), εμείς μπορούμε πλέον να βρούμε τους γνωστούς ήρωες κινουμένων σχεδίων σε ένα από τα πιο γνωστά meeting points της πρωτεύουσας: Συμμετέχοντας στην παγκόσμια τρέλα του Pokemon Go, το Public Συντάγματος γίνεται χώρος «απελευθέρωσης» Pokemon, μεταφέροντας τη δράση και το fun του παιχνιδιού στο κέντρο της Αθήνας!

Πώς ακριβώς γίνεται αυτό;
Η γνωστή ταμπέλα που βρίσκεται έξω από την είσοδο του καταστήματος και αναφέρεται στον λόγο που εκφώνησε από εκεί ο Γεώργιος Παπανδρέου πριν από κάποιες δεκαετίες, μετατρέπεται σε Poke Stop, απελευθερώνοντας Pokemon σε όσους τα αναζητούν! Στους πολλούς λόγους λοιπόν που είχαμε ως τώρα να επισκεφτούμε τα Public, ας προσθέσουμε κι έναν ακόμα – κι ας αφεθούμε στο gaming φαινόμενο της χρονιάς, το πιο αστείο, παράδοξο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας ever!

Δείτε τι χρειάζεται το κινητό σας για να εγκαταστήσετε το Pokemon Go ΕΔΩ

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ