Ριφιφί σε τράπεζα στη Μεσσηνία -Προσπάθησαν να μπουν από διπλανό κρεοπωλείο [εικόνες]

 Μια μεσοτοιχία με το διπλανό κατάστημα ανακάλυψε ο πρώτος υπάλληλος της τράπεζας στο Δώριο Μεσσηνίας όταν πήγε στην εργασία του, το πρωί της Δευτέρας.

 Το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Τράπεζα Πειραιώς έχει γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια έξι φορά στόχος διαρρηκτών, ωστόσο χωρίς να καταφέρουν να εκπληώσου το στόχο τους.

Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα περίπου 50 εκατοστών στο τοίχο ενός κρεωπολείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την τράπεζα ωστόσο δεν κατάφεραν να απενεργοποιήσουν κατά την είσοδό τους στο χώρο τους ανιχνευτές κίνησης με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να το βάλουν στα πόδια πριν φτάσουν στην τράπεζα οι άνδρες της αστυνομίας.

Στις 10 Νοεμβρίου του 2010, είχαν εισβάλλει στο ίδιο υποκατάστημα προσπαθώντας να διαρρήξουν τα δύο χρηματοκιβώτια που διέθετε το τοπικό υποκατάστημα. Για κακή τους τύχη τα χρηματοκιβώτια ήταν τόσο ανθεκτικά που δεν κατάφεραν να τα διαρρήξουν. Μόλις έξι ημέρες αργότερα, στις 16 Νοεμβρίου, οι διαρρήκτες που εικάζεται πως είναι οι ίδιοι απενεργοποίησαν τους δυο συναγερμούς και μπήκαν από την πίσω πόρτα της τράπεζας, έκοψαν με τροχό το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης όπου και πήραν το ποσό των 13.500 ευρώ.

Πηγή Φωτογραφίας: Βest Tv

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ