Ρίχνει λιωμένο βούτυρο πάνω στις Παγωμένες Φράουλες. Μόλις το Ψήσει; Θα σας Τρέχουν τα Σάλια!

Αυτό το γλυκό θυμίζει σίγουρα καλοκαίρι και το καλύτερο είναι ότι φτιάχνεται πανεύκολα! Θα χρειαστείτε μόνο 5 υλικά και σίγουρα θα το εpωτευτείτε. Τη συνταγή δημοσιοποίησε η Brooke από την σελίδα Cheeky Kitchen. Το κέικ χρειάζεται 3 υλικά και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα πετάξετε μέσα σε ένα ταψί.

Η Brooke ξεκίνησε γεμίζοντας το ταψί με παγωμένες φράουλες. Από πάνω έριξε το μισό λιωμένο βούτυρο έτσι ώστε να καλύψει όλες τις φράουλες. Το τρίτο και τελευταίο υλικό είναι μίγμα για κέικ και το ρίχνει από πάνω. Μπορείτε να διαλέξετε ό,τι γεύση θέλετε.

Ρίχνει λιωμένο βούτυρο πάνω στις Παγωμένες Φράουλες. Μόλις το Ψήσει; Θα σας Τρέχουν τα Σάλια! - Εικόνα0

Ρίχνει και το υπόλοιπο βούτυρο, προσέχοντας να καλύψει τα πάντα. Στην συνέχεια, βάζει το ταψί στον φούρνο. “Ψήστε για 50-60 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει από πάνω και το μίγμα με τις φράουλες να φουσκώσει”, γράφει. Όσο ψηνόταν το κέικ, η Brooke χρησιμοποίησε τα δύο τελευταία υλικά της για να ετοιμάσει την γαρνιτούρα.

Χρησιμοποίησε σαντιγί και γιαούρτι φράουλα. Τα ανακάτεψε σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν αφράτα. Όταν έγινε το κέικ, έριξε από πάνω την κρέμα και μερικές φράουλες ακόμη.

Ρίχνει λιωμένο βούτυρο πάνω στις Παγωμένες Φράουλες. Μόλις το Ψήσει; Θα σας Τρέχουν τα Σάλια! - Εικόνα1

Μπορείτε να το σερβίρετε και με μια μπάλα παγωτό! Αυτό το γλυκό είναι πανεύκολο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν βάση για να πειραματιστείτε και με άλλες γεύσεις κέικ ή παγωμένα φρούτα.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ