Φωτογραφίες του πολυτελούς τότε Orient Express που θα σας συναρπάσουν!!!

Ένας αστικός φωτογράφος που εδρεύει στο Ρότερνταμ, ονόματι Brian έχει καταφέρει να συλλάβει ένα κομμάτι της ιστορίας που σιγά-σιγά ξεθωριάζει στην αφάνεια, δηλαδή το Μεγάλο Orient Express. Το τρένο που καθόρισε την πολυτέλεια πίσω στο 1883, όταν ξεκίνησε από την Εταιρεία Internationale des Wagons-Lits (CIWL).

Υπάρχουν μόνο μερικές από αυτές τις ομορφιές ξεχασμένες στον κόσμο. Ένα, για παράδειγμα, έχει αναδιαμορφωθεί σε σουίτες ξενοδοχείου στη Βενετία-Simplon Orient Express. Το άλλο, αυτό που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, στέκεται αδρανή στο Βέλγιο, ανέγγιχτο από το τελευταίο ταξίδι του το Δεκέμβριο του 2009.

Το Orient Express είναι μόνο ένα από τα απίθανα ευρήματα του αστικού εξερευνητή και φωτογράφου: “Όταν μπαίνω σε ένα εγκαταλελειμμένο χώρο αισθάνομαι σαν να μπαίνω σε μια μηχανή του χρόνου. Προσπαθώ να νιώσω τα συναισθήματα του παρελθόντος του και αυτό είναι που θέλω να δείξω με τις εικόνες μου “, γράφει ο Brian στην ιστοσελίδα του. “Όταν οι άνθρωποι κοιτούν τη δουλειά μου και θέτουν ένα ερώτημα σχετικά με το« τι, γιατί, όταν “τότε αισθάνομαι ότι έχω επιτύχει.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ