Αυτό το …Μπαρ είναι για τους πολύ Γενναίους!!!

Μόνο οι πιο γενναίοι στον κόσμο είναι σε θέση να επισκεφθούν αυτό το φανταστικό μπαρ!

Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι αρχιτέκτονες εκεί έξω που έχουν δημιουργήσει εκπληκτικά κτίρια. Σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι το κοκτέιλ μπαρ που …

κρέμεται ακριβώς πάνω από ένα βράχο και θα ανοίξει στο Μεξικό σύντομα. Εμείς σας προειδοποιούμε – μόνο οι πιο ατρόμητοι άνθρωποι θα είναι σε θέση να επισκεφθούν αυτό το μαγευτικό μέρος!

Η εταιρεία Tall Arquitectos έχει εκπονήσει το έργο για αυτό το μπαρ που ονομάζεται ” Copper Canyon Cocktail Bar ”. Πρόκειται να κατασκευαστεί στην άκρη του φαραγγιού του χαλκού στο Μεξικό.

Πρέπει να είσαι πολύ Γενναίος για να επισκεφτείς αυτό το ...Μπαρ - Εικόνα 1

Αυτό το καταπληκτικό μέρος θα έχει δύο επίπεδα. Στον τελευταίο όροφο, θα υπάρξει μια μικρή πισίνα και ένα κατάστρωμα παρατήρησης με τραπέζια.

Πρέπει να είσαι πολύ Γενναίος για να επισκεφτείς αυτό το ...Μπαρ - Εικόνα 2

Στο κάτω όροφο, οι αρχιτέκτονες σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα μπαρ όπου μπορείτε να παραγγείλετε δεκάδες διαφορετικά ποτά. Μόνο οι πιο γενναίοι επισκέπτες κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το να πηγαίνουν κάτω για να πάρουν ένα κοκτέιλ, γιατί το δάπεδο θα είναι κατασκευασμένα από γυαλί!

Πρέπει να είσαι πολύ Γενναίος για να επισκεφτείς αυτό το ...Μπαρ - Εικόνα 3

Είναι αυτονόητο, επομένως, ότι για να επισκεφτείτε αυτό το μέρος, τότε μάλλον δεν θα πρέπει να φοβάστε τα ύψη!

Πρέπει να είσαι πολύ Γενναίος για να επισκεφτείς αυτό το ...Μπαρ - Εικόνα 4

Αλλά αν μπορείτε να ξεπεράσετε τους φόβους σας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια υπέροχη πανοραμική θέα του καταρράκτη Basaseachi.

Πρέπει να είσαι πολύ Γενναίος για να επισκεφτείς αυτό το ...Μπαρ - Εικόνα 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ