ΝΔ: Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της επίθεσης που δέχθηκε ο δήμαρχος Περάματος

«Είναι αδιανόητο να παραμένουν ατιμώρητες πράξεις βίας και ανομίας» τονίζει η ΝΔ καταδικάζοντας την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Περάματος.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό να μην παραμείνουν αδρανείς.

«Η Νέα Δημοκρατία, σταθερή στις αρχές της εναντίον της βίας, καταδικάζει την επίθεση, που δέχθηκε από περιθωριακά στοιχεία, ο δήμαρχος Περάματος Ιωάννης Λαγουδάκης, κατά την επίσκεψή του στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, καθώς και τους βανδαλισμούς στους οποίους προέβησαν κατά την εισβολή τους στο χώρο», τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση, η οποία κωφεύει στις αλλεπάλληλες εκκλήσεις μας, ας ακούσει έστω τη φωνή του Δήμου, που επισημαίνει ότι “είναι αδιανόητο τέτοιες πράξεις βίας και ανομίας να παραμένουν ατιμώρητες” και τονίζει ότι “είναι επιτακτική ανάγκη να θωρακιστεί η ασφάλεια των πολιτών”. Η έξαρση της βίας, οι αλλεπάλληλες επιθέσεις και οι βανδαλισμοί σε Πανεπιστήμια, Ιερούς Ναούς και πολιτιστικούς χώρους, δεν αφήνουν πλέον κανένα άλλοθι αδράνειας και ανοχής στον αρμόδιο υπουργό και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση η ΝΔ.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ